• LEVERING IN NL & BE VIA POSTNL
  • GRATIS VERZENDING VANAF €150,00
  • BETALING VIA IDEAL, BANCONTACT OF FACTUUR
Voegwerk
Voegwerk €14,99

Voegwerk


Dobbelen met werkwoorden
79 kaartjes met werkwoorden en vervoegingen
Voor groep 6, 7 en 8
€14,99
Bestelnummer: 88644
Inhoud: 79 kaarten met op één zijde moderne werkwoorden, op de andere zijde 79 correcte vervoegingen bij alle onderdelen, 2 spelkaarten (1 kaart met 2 zijden). In totaal 80 kaarten (formaat 120 x 80 mm). Verpakt in een kartonnen doosje. Extra benodigdheden: dobbelstenen (niet meegeleverd).
Informatie

Dobbelen met werkwoorden

Met Voegwerk oefen je door middel van een dobbelspel het vervoegen van werkwoorden op het gebied van de persoonsvorm, gebiedende wijs, voltooid deelwoord en bijvoeglijk gebruikt voltooid deelwoord. Leerlingen kunnen zo in kleine groepjes (extra) oefenen met werkwoordspelling. Tijdens het spel controleren de leerlingen elkaar met behulp van de antwoordenkaartjes. Ze kunnen er dus zelfstandig mee oefenen. Voegwerk is geschikt voor leerlingen in de bovenbouw van het basisonderwijs. Kinderen in groep 6, 7 en 8 kunnen met dit spel werkwoordvervoegingen oefenen.

Het doel is om zo veel mogelijk werkwoordkaartjes te verzamelen. Aantal spelers: 2 of meer. Start: de opdrachtenkaartjes liggen met het werkwoord naar boven. De spelkaart ligt ernaast. Wanneer er 3, 4, 5 of 6 gegooid wordt geeft de speler antwoord op de bijbehorende vraag op spelkaart 1. Wordt er 1 of 2 gegooid, dan wordt ook de tweede dobbelsteen gegooid. De tweede worp geeft de persoonsvorm aan die gespeld moet worden. Deze staat aangegeven op spelkaart 2. Een andere speler controleert het antwoord met behulp van de achterzijde van hetzelfde werkwoordkaartje. Bij een goed antwoord mag de speler het kaartje houden.

Reviews
Geen reviews gevonden
Help ons en andere klanten door het schrijven van een review
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »