• LEVERING IN NL & BE VIA POSTNL
  • GRATIS VERZENDING VANAF €150,00
  • BETALING VIA IDEAL, BANCONTACT OF FACTUUR
Koffer werkwoorden
Koffer werkwoorden €49,80

Koffer werkwoorden


108 fotokaarten met acties en bijbehorende woordkaartjes
Verrijking van de basiswoordenschat
€49,80
Bestelnummer: 89508
Inhoud: 216 kartonnen kaarten (formaat 70 x 70 mm): 108 kaarten met foto's van acties en 108 kaarten met de desbetreffende werkwoorden als woordkaart. De kaarten zijn van duurzaam geplastificeerd karton. In stevige kartonnen koffer (formaat 330 x 240 x 60 mm).
Informatie

Koffer met 108 fotokaarten van acties/handelingen met bijbehorende naamkaartjes

 Dit materiaal kan gebruikt worden om apart te werken met de beelden, de woorden en/ of om de beelden in verband te brengen met de desbetreffende woorden. Het "herkennen" van de acties, de "associatie" hiervan met de schrijfwijze(in dit geval: werkwoorden) en met de fonetische uitdrukking(geluid) is een basisoefening om op een natuurlijke manier de woordenschat uit te breiden.

Het is tevens een uitstekende voorbereiding voor het lezen. De afbeeldingen van de foto's zijn handelingen uit de directe leefomgeving van het kind. De acties worden uitgevoerd door diverse personages. Het materiaal is zelfcorrigerend. Het materiaal is zeer geschikt voor NT2 onderwijs en kan ook gebruikt leren voor een ander taal, zoals Engels, Duits, Spaans, enz. Vanaf 5 jaar.

Reviews
Geen reviews gevonden
Help ons en andere klanten door het schrijven van een review
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »