• LEVERING IN NL & BE VIA POSTNL
  • GRATIS VERZENDING VANAF €150,00
  • BETALING VIA IDEAL, BANCONTACT OF FACTUUR
Kletshuis
Kletshuis €39,95

Kletshuis


Een kletsende race van beneden naar boven
Verhalen vertellen en zinnen maken
Woordenschatuitbreiding
€39,95
Bestelnummer: 70026
Inhoud: 1 spelbord (500 x 360 mm), 16 kaarten met vertrekken van het huis (80 x 80 mm): (kelder, bijkeuken, fietskelder, 2 werkkamers, 3 keukens, 3 slaapkamers, 3 badkamers, 1 kinderkamer, 1 woonkamer), 20 opdrachtkaarten met objecten, 4 spelfiguren, 1 dobbelsteen. Verpakt in stevige kartonnen doos, inclusief handleiding.
Informatie

Een kletsende race van beneden naar boven

Het Kletshuis wordt door de spelers met de kaarten van de vertrekken ingericht. De samenstelling van het huis is elke keer te veranderen en geeft daardoor steeds weer stof tot gesprek, altijd een ander Kletshuis! In het Kletshuis spelen zich allerlei situaties af in 16 vertrekken van de kelder tot de zolder. De rechtstreekse weg er naar toe kan diverse keren onderbroken worden door de opdrachten die je moet uitvoeren. Bijvoorbeeld: In welk vertrek staat dit afgebeelde voorwerp? Is het voorwerp in het vertrek gevonden, zet de speler het spelfiguur op de rode stip van het parcours voor dat vertrek en hij mag de opdrachtkaart houden.

Reviews
Geen reviews gevonden
Help ons en andere klanten door het schrijven van een review
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »