• LEVERING IN NL & BE VIA POSTNL
  • GRATIS VERZENDING VANAF €150,00
  • BETALING VIA IDEAL, BANCONTACT OF FACTUUR
Verhalendoos werkwoorden
Verhalendoos werkwoorden €28,50

Verhalendoos werkwoorden


18 Beeldverhalen met elk 4 kaarten
In totaal 72 werkwoorden uit het dagelijks leven
Traint werkwoordvervoegingen
€28,50
Bestelnummer: 89601
Inhoud: 18 beeldverhalen met elk 4 kaarten, totaal 72 beeldkaarten, formaat 90 x 90 mm. Inclusief handleiding. Verpakt in een stevige kartonnen doos.
Informatie

Veelgebruikte werkwoorden leren kennen en gebruiken

Door de beeldverhalen leren de kinderen, de handeling correct te benoemen, de werkwoorden te verbuigen en samen met de verschillende zinsdelen te gebruiken. In elk van de 18 verhalen staat een bepaald werkwoord uit het dagelijkse taalgebruik centraal. Dit werkwoord is met een bepaalde zin, doel, verbonden en in een dagelijkse scène ingebed. Zo worden 72 werkwoorden uit de basiswoordenschat zoals: zitten, liggen, bakken, proeven, ruzie maken, lopen en vele andere werkwoorden bewust geoefend. Tijdens het vrije spreken en beschrijven zijn er op elke beeldkaart nog andere handelingen te herkennen.

18 beeldverhalen met elk 4 kaarten met in totaal 72 werkwoorden uit het dagelijks leven. Trainen van werkwoordvervoegingen.

Logopedie,Remedial Teaching,Taalvaardigheden,Woordenschat

Reviews
Geen reviews gevonden
Help ons en andere klanten door het schrijven van een review
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »