• LEVERING IN NL & BE VIA POSTNL
  • GRATIS VERZENDING VANAF €150,00
  • BETALING VIA IDEAL, BANCONTACT OF FACTUUR
Spellingsprint 4/5
Spellingsprint 4/5 165,-

Spellingsprint 4/5


IB-/RT set
Niveau groep 4 en 5
Automatiseren van spellingscategorieën
€165,- €165,00
Bestelnummer: 88606
Inhoud: 50 weekkaarten (A4). 25 categorieënkaarten (A4). 4x 4 spellingkaarten (A5). 5 kunststof doosjes met elk 4 Sprintkaartjes met klanksymbolen (lange klank, korte klank, tweetekenklank en medeklinker) en 35 letterkaartjes (formaat 86 x 56 mm) voor letters en tweeklanken. Handleiding a 48 pagina`s (A4) incl. 2. PL-dictee en Cito als toetsing, opgenomen in instapschema. Inclusief kopieerbare werkbladen voor auditieve oefening en dicteebladen. Verpakt in stevige kunststof opbergdoos.
Informatie

Het doel van dit pakket is het automatiseren en inslijpen van de spellingcategorieën van groep 4 en 5, zodat leerlingen auditief aangeboden woorden uit het hoofd kunnen opschrijven

Bij veel kinderen verloopt het automatiseren van de kennis van klanken, letters en spellingregels moeizamer. Dit vraagt om expliciete training van: letters, klanken en klankzuivere woorden, categoriewoorden en regelwoorden. Spellingsprint traint volgens een strak schema en met een vaste opbouw de bovenstaande aspecten, waarbij elke training herhaling van de reeds geleerde woorden bevat. Vanaf het begin van de training wordt er tevens op elke oefendag gewerkt aan een systematische opbouw die leidt tot het correct spellen van de regelwoorden met open of gesloten lettergreep.

Spellingsprint vraagt 3 keer per week begeleiding van telkens een ½ uur. Het vraagt echter geen voorbereiding en kan na een instructie ook gegeven worden door ouders, klassenassistenten of tutoren. Kinderen ontwikkelen met behulp van Spellingsprint een groter spellingbewustzijn en leren klanken, letters en spellingregels automatiseren. Spellingsprint bestaat uit een kant-en-klaar RT-pakket voor 50 weken: 3 x ½ uur per week oefenen.

Reviews
Geen reviews gevonden
Help ons en andere klanten door het schrijven van een review
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »