• LEVERING IN NL & BE VIA POSTNL
  • GRATIS VERZENDING VANAF €150,00
  • BETALING VIA IDEAL, BANCONTACT OF FACTUUR
SpellingToren
SpellingToren €59,95

SpellingToren


IB-/RT set
Spelenderwijs spelling oefenen
Zelfcontrolerend
AVI M4 t/m AVI M7
€59,95
Bestelnummer: 88628
Inhoud: 6 niveausets voor groep 4 (M4) t/m groep 7 (M7). Elk niveau omvat 8 series van 6 kaarten. Er zijn dus 6 sets en per set 48 kaarten (formaat 80 x 80 mm) met in totaal 288 oefenwoorden per set. Elke set heeft een eigen kleur, zodat de kaarten niet door elkaar raken. Per set verpakt in een kartonnen doosje.
Aanvullende informatie (PDF):
Informatie

Spe(e)l je weg naar de top met SpellingToren!

Leerlingen zoeken spelfouten, terwijl ze SpellingTorens bouwen. Elke spe(e)lset bevat 288 algemene woorden uit de spellingcategorieën van de betreffende groep. SpellingToren is geschikt voor leerlingen in groep 4 t/m 7 (in België vanaf klas 2) en in de RT. SpellingToren is een zelfcorrigerend spel dat op een leuke manier de spelling traint. SpellingToren oefent het herkennen van spellingsfouten: uit een zestal woorden op een kaart dienen de leerlingen het foutief gespelde woord te herkennen. Ook in de reguliere spellingmethodes en toetsen zien we deze spellingoefeningen terugkomen.

SpellingToren is een spel dat bestaat uit 48 kaarten: 8 series van 6 kaarten. Elke serie is een spelletje op zich! SpellingToren speelt de leerling alleen of samen op niveau M4, M5, M6, M7 of op het gebied van open/gesloten lettergrepen of met de mix Varia! Het spelen van 1 serie duurt hooguit enkele minuten. De leerling oefent dan actief en gericht 36 spellingwoorden en andere moeilijke woorden van een bepaald niveau. De kinderen kunnen individueel of in kleine groepjes werken. Doordat een niveauset 8 series bevat, kunt u de series over (groepjes) kinderen verdelen en laten rouleren. Het spel gaat als volgt:

• Leg de 6 kaarten van een speltoren voor je neer. Zoek het fout gespelde woord in de blauwe vaandels • Zoek daarna de fout in de lichtblauwe vaandels Leg deze kaart boven kaart 1 • Doe hetzelfde met de andere vaandels en bouw zo je toren omhoog • Goed gespeld? Dan klopt je controlewoord. Zo niet? Zoek de fout!

SpellingToren bestaat uit 6 doosjes: een doosje voor groep 4, eentje voor groep 5, eentje voor groep 6 en een doosje voor groep 7. Daarnaast is er een doosje met open/gesloten lettergrepen en een doosje Varia (met o.a. cht/ht, d/t, hoofdletters). Hiermee kan nog extra (op maat) geoefend worden! Voor groep 4 t/m 7 is er een regulier spel waarin 288 woorden worden geoefend. Deze woorden vormen een mix van alle categorieën die aan bod zijn gekomen. De twee extra spellen oefenen ook nog eens ieder 288 woorden. Het is aan de leerkracht om deze extra spellen geheel of gedeeltelijk te laten spelen. Elk kind kan op ‘maat worden bediend! 

Reviews
Geen reviews gevonden
Help ons en andere klanten door het schrijven van een review
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »