• LEVERING IN NL & BE VIA POSTNL
  • GRATIS VERZENDING VANAF €150,00
  • BETALING VIA IDEAL, BANCONTACT OF FACTUUR
Op pad met Schildpad en Aap
Op pad met Schildpad en Aap 25,-

Op pad met Schildpad en Aap


Samen oefenen met verhalen vertellen
Gericht op vier verschillende vaardigheden
Narratieve vaardigheden
€25,- €25,00
Niet op voorraad
Bestelnummer: 89276
Inhoud: Een full-color prentenboek vol met verhalen met tips en opdrachten. 64 pagina`s, uitgevoerd in hardcover, formaat 245 X 175 mm.
Aanvullende informatie (PDF):
Informatie

Samen oefenen met verhalen vertellen

Herkent u dat?.. ´Noa was bij Kees, maar ik heb een nieuwe hond, en toen was ik helemaal alleen´. Er is soms geen touw aan vast te knopen, maar hoe leer je een kind een verhaal of gebeurtenis na te vertellen? Dat is nog een hele klus. Om ouders, logopedisten en leerkrachten wat handvatten te geven is het Verhalen oefenboek ‘Doe mee met Schildpad en Aap’ ontwikkeld. 'Op pad met Schildpad en Aap' is een vervolg op dit boek. Het richt zich op de structuur van het verhaal. Ook dit boek staat weer vol met avonturen van Schildpad en Aap.

Wat kan ik me daarbij voorstellen? Beide boeken zijn op dezelfde manier ingedeeld, echter richt dit tweede boek zich op de structuur van het verhaal. Door middel van 5 verhalen leert een kind dat een verhaal een begin, midden en eind heeft. Ook leert het kind dat in je in het begin van het verhaal altijd vertelt over wie, waar en wanneer het gaat, dat zich in het midden een probleem of juist iets leuks voordoet en dat er op het eind een oplossing of afsluiting komt. Worm is er weer die alles duidelijk uitlegt en vragen stelt. Kortom een educatief, maar vooral ook leuk prentenboek waar kinderen veel plezier aan kunnen beleven. De verhalen zelf zijn geschikt voor meerdere leeftijden. De vaardigheden zijn echter gericht op vijf- en zesjarige kinderen.

Reviews
Geen reviews gevonden
Help ons en andere klanten door het schrijven van een review
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »