• LEVERING IN NL & BE VIA POSTNL
  • GRATIS VERZENDING VANAF €150,00
  • BETALING VIA IDEAL, BANCONTACT OF FACTUUR
Doe mee met Schildpad en Aap
Doe mee met Schildpad en Aap 25,-

Doe mee met Schildpad en Aap


Deel 1
Samen oefenen met verhalen vertellen
Gericht op alle vaardigheden
€25,- €25,00
Bestelnummer: 89275
Inhoud: Deel 1. Een full-color prentenboek vol met verhalen met tips en opdrachten. 64 pagina`s, uitgevoerd in hardcover, formaat 245 X 175 mm.
Aanvullende informatie (PDF):
Informatie

Samen oefenen met verhalen vertellen

“Noa was bij Kees, maar ik heb een nieuwe hond, en toen was ik helemaal alleen.”

Kinderen vertellen graag verhalen, maar er is soms geen touw aan vast te knopen. Hoe leer je een kind een verhaal of gebeurtenis na te vertellen? Dat is nog een hele klus. Om ouders, logopedisten en leerkrachten handvatten te geven om deze vaardigheden te ontwikkelen zijn de Verhalenoefenboeken ontwikkeld. Inmiddels zijn er al 3 delen in deze reeks, genoeg om te oefenen dus! Wat kan ik me daarbij voorstellen? Alle drie de boeken zijn op dezelfde manier ingedeeld, echter richten de verschillende delen zich op de deelvaardigheden van het vertellen van een verhaal.

Deel 1: Doe mee met Schildpad en Aap, in dit boek komen alle vaardigheden aan bod (bestelnummer 89275)
Deel 2: Op pad met Schildpad en Aap, dit boek richt zich op de structuur van een verhaal (bestelnummer 89276)
Deel 3: Samen met Schildpad en Aap, dit boek richt zich op de personen in een verhaal (bestelnummer 89277)

In het eerste deel, dat 6 verhalen bevat leert een kind wat de deelvaardigheden van het vertellen van een verhaal zijn. In dit boek komen structuur, oriëntatie van persoon, oriëntatie van plaats en oriëntatie van tijd aan bod. In de volgende boeken (deel 2 en 3 zijn al uit), diepen we de losse vaardigheden uit. Het eerste boek is dus een goed begin in de wondere wereld van het vertellen van verhalen! Schildpad en Aap leren het kind over het vertellen van verhalen en Wijze Worm is er weer om alles duidelijk uit te leggen en vragen te stellen. Kortom een educatief, maar vooral ook leuk prentenboek waar kinderen veel plezier aan kunnen beleven. De verhalen zelf zijn geschikt voor meerdere leeftijden. De vaardigheden zijn echter gericht op kinderen van 4 tot 6 jaar.

Reviews
Geen reviews gevonden
Help ons en andere klanten door het schrijven van een review
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »