• LEVERING IN NL & BE VIA POSTNL
  • GRATIS VERZENDING VANAF €150,00
  • BETALING VIA IDEAL, BANCONTACT OF FACTUUR
Zoek mij!
Zoek mij! €109,50

Zoek mij!


2x 3 speelborden met op iedere plaat 12 situatietekeningen
Traint visuele waarneming en taalontwikkeling
Te spelen op 3 verschillende niveaus
€109,50
Bestelnummer: 89485
Inhoud: 3 aan beide zijden bedrukte speelborden (buiten, binnen, dierentuin) 610 x 410 mm, 30 opdrachtkaarten 230 x 75 mm, opdrachtplankje van hout, 3 kleurendobbelstenen, 1 ogendobbelsteen, 4 ringhouders, h 75 mm, 70 doorzichtige ringen. Verpakt in een stevige kartonnen doos (formaat 430 x 315 x 70).
Aanvullende informatie (PDF):
Informatie

6 zoekplaten met op iedere plaat 12 situatietekeningen

Voorbereiding van het spel Laat de kinderen één van de 6 speelplaten kiezen (2x buiten, 2x binnen, 2x dierentuin). Ieder kind krijgt vervolgens een houten ringhouder. Wie het eerst de ringhouder vol heeft, heeft gewonnen. Het spel kan gespeeld worden op 3 verschillende niveaus. Kies de bijpassende dobbelsteen en opdracht(zoek)kaarten. De jongste speler begint.

Spel Ieder kind start met een standaard en 15 doorzichtige ringen. Gooi met de dobbelsteen en zoek op de opdrachtkaart het bijbehorende plaatje. Welke vraag staat er bovenaan de opdrachtkaart? Zoek op de grote praatplaat het voorwerp en geef antwoord op de vraag. Op deze manier worden onderwerp, lijdend voorwerp, meewerkend voorwerp en voorzetsels geoefend. Door de vele verschillende situaties op de verschillende speelborden moeten de kinderen steeds andere zinnen formuleren en kan dit spel vele keren gespeeld worden. Bovendien is het oplopend in moeilijkheidsgraad. De tekeningen zijn erg grappig en dagen de kinderen uit goed te zoeken.

Bijvoorbeeld: De aap speelt met de muis. De aap zit op de koe. De aap voert het meisje. De koe wordt gevlooid door de aap. 

Reviews
Geen reviews gevonden
Help ons en andere klanten door het schrijven van een review
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »