• LEVERING IN NL & BE VIA POSTNL
  • GRATIS VERZENDING VANAF €150,00
  • BETALING VIA IDEAL, BANCONTACT OF FACTUUR
30 Seconds Junior
30 Seconds Junior €31,99

30 Seconds Junior


Probeer zoveel mogelijk van de 5 begrippen te omschrijven
Hoe meer begrippen jullie raden, des te meer velden jullie op het speelbord vooruit mogen
€31,99
Bestelnummer: 89329
Inhoud: 240 kaarten, 1 kaartenhouder, 1 speelbord, 1 zandloper, 1 dobbelsteen, 4 pionnen en de spelregels. Leeftijd 7-99 jaar. Aantal spelers +3. Duur 30 minuten. Het pijlsnelle partyspel nu ook voor jongere kinderen. Omschrijf in een halve minuut 5 begrippen aan je teamgenoten. Met 2400 'jeugdige' begrippen!
Informatie

Speciale kindereditie van dit spectaculair partyspel voor teams

Je speelt in teams. Een van jullie probeert binnen 30 seconden zoveel mogelijk van de 5 begrippen op een kaartje te omschrijven. Hoe meer begrippen jullie raden, des te meer velden jullie op het speelbord vooruit mogen. Een dobbelsteenworp kan daar nog verandering in brengen. Welk team bereikt als eerste de finish?

Deze editie bevat begrippen die aantrekkelijk en begrijpelijk zijn voor jeugdige spelers. Zo zijn kinderen nu ook waardige tegenstanders! Begin met de begrippen waarvan jij denkt dat ze het makkelijkst te raden zijn. Hou rekening met de interesses van je teamgenoten. Weten ze weinig van sport, doe de sportgerelateerde begrippen dan als laatste. Wees creatief. Als je teamgenoten iets niet weten, herhaal jezelf dan niet, maar probeer een andere manier te vinden om het begrip te omschrijven.

Reviews
Geen reviews gevonden
Help ons en andere klanten door het schrijven van een review
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »