• LEVERING IN NL & BE VIA POSTNL
  • GRATIS VERZENDING VANAF €150,00
  • BETALING VIA IDEAL, BANCONTACT OF FACTUUR
Samen met Schildpad en Aap
Samen met Schildpad en Aap 25,-

Samen met Schildpad en Aap


Deel 3
Samen oefenen met verhalen vertellen
Gericht op de personen in een verhaal
€25,- €25,00
Bestelnummer: 89277
Inhoud: Deel 3. Een full-color prentenboek vol met verhalen met tips en opdrachten. 64 pagina`s, uitgevoerd in hardcover, formaat 245 X 175 mm.
Informatie

Samen oefenen met verhalen vertellen

“Noa was bij Kees, maar ik heb een nieuwe hond, en toen was ik helemaal alleen.”

Kinderen vertellen graag verhalen, maar er is soms geen touw aan vast te knopen. Hoe leer je een kind een verhaal of gebeurtenis na te vertellen? Dat is nog een hele klus. Om ouders, logopedisten en leerkrachten handvatten te geven om deze vaardigheden te ontwikkelen zijn de Verhalenoefenboeken ontwikkeld. Inmiddels zijn er al 3 delen in deze reeks, genoeg om te oefenen dus! Wat kan ik me daarbij voorstellen? Alle drie de boeken zijn op dezelfde manier ingedeeld, echter richten de verschillende delen zich op de deelvaardigheden van het vertellen van een verhaal.

Deel 1: Doe mee met Schildpad en Aap, in dit boek komen alle vaardigheden aan bod (bestelnummer 89275)
Deel 2: Op pad met Schildpad en Aap, dit boek richt zich op de structuur van een verhaal (bestelnummer 89276)
Deel 3: Samen met Schildpad en Aap, dit boek richt zich op de personen in een verhaal (bestelnummer 89277)

In deel 3 leert een kind door middel van 5 verhalen dat het van belang is om te vertellen wie er allemaal meespelen in een gebeurtenis of verhaal. Daarnaast leert een kind dat het goed is om te weten wie er achter een naam schuil gaat. “Gisteren liep ik met Kees in het bos, hij moest poepen. Nadat ik dat heb opgeruimd liepen we verder”. In dit korte verhaaltje is het van belang om te weten dat Kees een hond is. Wanneer Kees een mens was geweest was dit een bijzonder verhaal geworden. Schildpad en Aap leren het kind over het vertellen van verhalen en Wijze Worm is er weer om alles duidelijk uit te leggen en vragen te stellen. Kortom een educatief, maar vooral ook leuk prentenboek waar kinderen veel plezier aan kunnen beleven. De verhalen zelf zijn geschikt voor meerdere leeftijden. De vaardigheden zijn echter gericht op kinderen van 4 tot 6 jaar.

Reviews
Geen reviews gevonden
Help ons en andere klanten door het schrijven van een review
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »