• LEVERING IN NL & BE VIA POSTNL
  • GRATIS VERZENDING VANAF €150,00
  • BETALING VIA IDEAL, BANCONTACT OF FACTUUR
Raad snel en luid de bel!
Raad snel en luid de bel! €34,80

Raad snel en luid de bel!


Een spannend spel voor het raden van begrippen
Hierbij worden uitsluitvragen gesteld
Voor 2 tot 4 spelers vanaf 5 jaar
€34,80
Bestelnummer: 70022
Inhoud: Speelbord (voorkant: stad / achterkant: park) formaat 470 x 340 mm. 2 x 33 kaartjes met afbeeldingen, speelfiguur (klokje). Verpakt in een stevige kartonnen opbergdoos (370 x 240 x 45 mm) inclusief handleiding.
Aanvullende informatie (PDF):
Informatie

Een spannend spel voor het raden van begrippen voor 2 tot 4 spelers vanaf 5 jaar

De spelers proberen door de juiste vragen te stellen, te raden welke afbeelding een speler op zijn kaartje heeft. Hierbij worden uitsluitvragen gesteld. Er wordt gevraagd naar eigenschappen, kleuren, vormen, functie en kenmerken. Bijvoorbeeld: Is het een mens? Kan het vliegen? Heeft het wielen? Kun je er iets in dragen? Als speelfiguur dient een klokje. Telkens als er een vraag gesteld wordt, gaat het klokje al klingelend een stapje vooruit op het speelbord.

En wie de meeste kaartjes raadt en verzamelt, wint het spel. Het materiaal stimuleert het gebruik van zelfstandige naamwoorden, werkwoorden en bijvoeglijke naamwoorden. De stadsprent heeft een hogere moeilijkheidsgraad en biedt ook beroepen als woordsoort aan.

De speelduur kan bepaald worden door het aantal kaartjes (en daarmee het aantal vragenrondes) of een vooraf afgesproken speelduur.

Bimmel wild im Wimmelbild

Reviews
Geen reviews gevonden
Help ons en andere klanten door het schrijven van een review
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »