• LEVERING IN NL & BE VIA POSTNL
  • GRATIS VERZENDING VANAF €150,00
  • BETALING VIA IDEAL, BANCONTACT OF FACTUUR
Tafels kaartspel
Tafels kaartspel €9,95

Tafels kaartspel


Tafels 1-10
Bevorderen van de reactie- en rekenvaardigheid
Keersommen en deelsommen
€9,95
Bestelnummer: 40013
Inhoud: 80 spelkaarten in een kartonnen doosje (formaat 95 x 65 x 25 mm), inclusief spelregels en spelvarianten. Voor 1 – 4 spelers vanaf 7 jaar (groep 4+); ook geschikt om zelfstandig mee te oefenen.
Informatie

Bevorderen van de reactie- en rekenvaardigheid van keersommen en deelsommen

Oefen spelenderwijs de tafels tot 10 met dit dubbelzijdige kaartspel: keersommen en hun uitkomsten plus deelsommen. Speel je met de dominokant, dan gaat het erom dezelfde uitkomsten aan elkaar te leggen. Dus 3 x 3 past bij 9 of bij 54 : 6. Speel je met de andere kant, dan mag je meer reeksen leggen en ook bij medespelers aanleggen of een kaart wegpakken. Je kunt er bij deze kant ook voor kiezen de uitkomsten op volgorde van minder–meer te leggen. En er is een spelvariant waarbij je de uitkomst bovendien met meer kaarten mag aanleggen. Als bijvoorbeeld de uitkomst 12 is, dan mag je ook twee kaarten aanleggen die samen de uitkomst 12 hebben, zoals 1 x 6 en 4 : 2, want 6 x 2 is 12. Je mag vermenigvuldigen en delen.

Reviews
Geen reviews gevonden
Help ons en andere klanten door het schrijven van een review
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »