• LEVERING IN NL & BE VIA POSTNL
  • GRATIS VERZENDING VANAF €150,00
  • BETALING VIA IDEAL, BANCONTACT OF FACTUUR
Rekensprint 1F IB/RT-set
Rekensprint 1F IB/RT-set €218,95

Rekensprint 1F IB/RT-set


Automatiseert de basisvaardigheden van grote getallen, x, :, breuken, %, kommagetallen, metriek stelsel, tijd, geld
€218,95
Bestelnummer: 88641
Inhoud: Handleiding, diagnostische Bareka rekentoets, instapschema, toetsoverzicht, registratieformulier en ‘aftekenschema’, 40 weekkaarten, 17 doosjes met sprintkaartjes, digibordversie. Verpakt in stevige kunststof opbergdoos.
Aanvullende informatie (PDF):
Informatie

Automatiseert de basisvaardigheden voor grote getallen, vermenigvuldigingen, delen, breuken, procenten, kommagetallen, metriek stelsel, tijd en Geld

Rekensprint 1F is een oefenprogramma voor het automatiseren van basisvaardigheden tot referentieniveau 1F. Rekensprint 1F automatiseert de basisvaardigheden voor grote getallen, vermenigvuldigingen, delen, breuken, procenten, kommagetallen, metriek stelsel, tijd en geld.

Voor leerlingen vanaf groep 7 in het basisonderwijs (België: vanaf 5e leerjaar) en leerlingen in de eerste klassen van het voortgezet onderwijs die referentieniveau 1F nog niet beheersen.

Het rekenmuurtje en de Bareka Proefieltoets rekenen
Leren rekenen kan gezien worden als een stapeling van kennis en vaardigheden. Het rekenmuurtje is een visualisering van het stapelen bij het aanleren van basisbewerkingen. De donkergroene stenen in de onderste lagen van het muurtje vormen een solide basis die nodig is voor een goede ontwikkeling van rekenvaardigheden. Kinderen die moeite hebben met het automatiseren van deze basisbewerkingen kunnen aan de slag met Rekensprint. De Bareka Profieltoets geeft inzicht in de beheersing van de rekenvaardigheden. Door afname van deze toets ontstaat een compleet beeld van de basiskennis van het rekenen van een leerling. Aan de hand van een instapschema kan de leerling na afname van deze toets starten met een deel van de Rekensprint-serie. Bovendien is de vooruitgang door middel van een herhaalde afname van de Profieltoets goed meetbaar. 

Reviews
Geen reviews gevonden
Help ons en andere klanten door het schrijven van een review
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »