• LEVERING IN NL & BE VIA POSTNL
  • GRATIS VERZENDING VANAF €150,00
  • BETALING VIA IDEAL, BANCONTACT OF FACTUUR
Het Grote Rekenboek Overzicht
Het Grote Rekenboek Overzicht €19,95

Het Grote Rekenboek Overzicht


Per rekenonderdeel wordt de theorie volledig en helder uitgelegd
Bevat alle stof van de basisschool
Met bijbehorend oefenboek en antwoordenboekje
€19,95
Bestelnummer: 88559
Inhoud: 210 pagina's, full-colour geïllustreerd, gebonden, formaat 153 x 215 mm. Het bijbehorend oefenboek (met antwoordenboekje) is apart verkrijgbaar (zie bestelnummer 88560).
Informatie

Bevat alle stof van de basisschool

Alle leerstof voor rekenen overzichtelijk op een rij. Duidelijk en stapsgewijs uitgelegd met veel voorbeelden en per onderwerp bij elkaar. Deze editie is uitgebreid tot en met niveau 3F. Het meest complete rekenboek voor alle scholieren. Het Grote Rekenboek is een uitkomst voor iedereen die wil kunnen terugvallen op de basis. Het oefent de basisprincipes van het rekenen en biedt inzicht in rekenstrategieën met duidelijke uitleg om de technieken goed onder de knie te krijgen. Voor deze editie van dit onmisbare hulpmiddel voor leerlingen, ouders, leerkrachten en (Pabo-) studenten is de stof uitgebreid, zodat nu de referentieniveaus 1F, 2F en 3F volledig worden gedekt. Dat maakt Het Grote Rekenboek niet alleen tot een standaardwerk voor het basisonderwijs, maar ook uitermate geschikt als rekenprogramma voor de rekentoets in voortgezet onderwijs en mbo.

Alle rekenonderdelen komen gestructureerd aan bod: getalbegrip, optellen, aftrekken, vermenigvuldigen, delen, breuken, procenten, meten en maten, geld, klok en kalender, meetkunde, perspectief, kaartbegrip en grafieken en diagrammen. Per rekenonderdeel wordt de theorie volledig en helder uitgelegd. Stap voor stap, met veel voorbeelden. Leerlingen krijgen zo inzicht in de verschillende rekenstrategieën en leren cijfertechnieken beheersen. Het Grote Rekenboek is een onmisbaar naslagwerk voor iedereen met kinderen op school en biedt steun naast welke methode dan ook die op school gebruikt wordt. Zo kunnen ouders hun kind gericht helpen met dit belangrijke vak.

Bij het overzicht hoort een oefenboek met veel doelgerichte oefeningen per onderdeel. Bij elk onderdeel wordt eerst de techniek uitgelegd, een voorbeeld uitgewerkt in stapjes en vervolgens worden oefeningen in klimmende moeilijkheidsgraad aangeboden totdat het onderdeel volledig is behandeld. Het is prima in te zetten als extra materiaal voor kinderen die wat meer uitleg nodig hebben én voor kinderen die al een stapje verder kunnen. Alle rekenregels uitgelegd in begrijpelijke taal, met duidelijke voorbeelden en in overzichtelijke stappen. Inzetbaar naast elke methode. Onmisbaar naslagwerk voor leerlingen, (aankomende) leerkrachten, ouders, RT-ers.

Het bijbehorend oefenboek (met antwoordenboekje) is apart verkrijgbaar (zie bestelnummer 88560).

Reviews
Geen reviews gevonden
Help ons en andere klanten door het schrijven van een review
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »