• LEVERING IN NL & BE VIA POSTNL
  • GRATIS VERZENDING VANAF €150,00
  • BETALING VIA IDEAL, BANCONTACT OF FACTUUR
Raak x/: 5/6 oefenboek
Raak x/: 5/6 oefenboek €17,50

Raak x/: 5/6 oefenboek


Redactiesommen
Vermenigvuldigen/Delen
Groep 5/6
Oefenboek per stuk
€17,50
Bestelnummer: 88620
Inhoud: A4-formaat, Cito-training. Per stuk (antwoorden apart bestelbaar).
Informatie

Redactiesommen en Cito-toetsen de baas!

Met de redactiesommen in deze oefenboeken oefenen leerlingen volop met het oplossen van moeilijke rekenvraagstukken. En dat op de Cito-manier! In deze boeken leren de leerlingen volgens vaste stappen goed lezen en de juiste informatie te halen uit de verhaalsommen om zo het goede antwoord te vinden. Deels door meerkeuzevragen, deels door open vragen, maar altijd volgens een vaste structuur.

De oefenboeken zijn inzetbaar naast alle methodes en bieden extra oefening op het gebied van rekenen. Uitstekend geschikt om de vraagstellingen volgens de Cito-toets te trainen. In de remedial teaching kunnen de boeken tevens als herhalingsstof gebruikt worden, in de klas als zelfstandig te verwerken stof.

Er zijn tien oefenboeken in deze lijn. De vijf verschillende onderwerpen, die op twee niveaus (groep 5/6 en groep 7/8) aandacht krijgen, zijn als volgt: • Optellen en aftrekken • Vermenigvuldigen en delen • Procenten en breuken • Rekenen met geld • Rekenen met maateenheden

Ieder onderwerp begint met een voorkennispagina, waarop uitgelegd wordt in welke situaties de leerlingen sommen als deze tegen kunnen komen. Ook wordt handige rekenhulp, zoals het metriek stelsel, aangestipt. 

De antwoorden bestaan veelal uit meerkeuzemogelijkheden, waarbij telkens een letter te verdienen valt. Zijn alle antwoorden juist gegeven, dan kan er van de letters een woord gemaakt worden. Het oefenboek is dus grotendeels zelfcorrigerend.

Reviews
Geen reviews gevonden
Help ons en andere klanten door het schrijven van een review
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »