• LEVERING IN NL & BE VIA POSTNL
  • GRATIS VERZENDING VANAF €150,00
  • BETALING VIA IDEAL, BANCONTACT OF FACTUUR

Spraak plus


Oefeningen voor articulatie
Woordcombinaties
Renée Reynders
€21,- €21,00
Bestelnummer: 89932
Inhoud: 75 pagina`s.
Aanvullende informatie (PDF):
Informatie

Oefeningen voor articulatie
Renée Reynders, Laura Franssen, Daniëlle Nelissen & Céline Neesen

Dit boek bevat oefeningen voor articulatie, vooral voor patiënten met dysartrie en verbale apraxie in het stadium dat ze de transfer moeten maken naar het spontaan spreken en naar een beter gebruik van de aangeleerde strategieën. Ook kan dit oefenboek worden aangewend in opleidingen waar het juist en zuiver articuleren een belangrijk punt is, zoals aan de opleidingen dictie/voordracht, lerarenopleidingen enz.

In de therapie voor dysartrie en voor uitspraakmoeilijkheden oefenen we vaak met woordcombinaties waarin een bepaalde klank meerdere malen voorkomt in een vaste positie (initiaal-mediaal-finaal) om die klank in te slijpen. Deze woordcombinaties moeten we vaak tot in den treure herhalen om resultaat te bereiken. Hierdoor heeft elke logopedist in de klinische praktijk behoefte om eens met nieuwe woordcombinaties aan de slag te gaan. Dergelijke originele combinaties zijn erg moeilijk te vinden. Dit oefenboek is een kwalitatieve selectie. We kiezen voor de medeklinkers en we hebben elke klank in elke positie in het woord gebruikt. Zo vormen we de woordcombinaties.

Reviews
Geen reviews gevonden
Help ons en andere klanten door het schrijven van een review
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »