• LEVERING IN NL & BE VIA POSTNL
  • GRATIS VERZENDING VANAF €150,00
  • BETALING VIA IDEAL, BANCONTACT OF FACTUUR
Leren articuleren medeklinkers
Leren articuleren medeklinkers €49,60

Leren articuleren medeklinkers


Oefenboek medeklinkers
Plus digitaal oefenmateriaal
Door Greet Huybrechts
€49,60
Bestelnummer: 87526
Inhoud: 294 pagina’s, formaat 245 x 170 mm. Plus digitaal oefenmateriaal.
Informatie

Oefenboek medeklinkers
Greet Huybrechts

Een goede articulatie is belangrijk, zowel in het beroepsleven als privé. Net zoals je houding en je stem, bepaalt je uitspraak mee hoe je door je omgeving wordt gepercipieerd. Voor sommigen betekent dat het perfectioneren van de uitspraak, anderen hebben behoefte aan correctie van een aantal klanken of moeten zelfs bepaalde klanken van de Nederlandse taal nog aanleren.

Daarnaast word je als logopedist/spraaktherapeut dagelijks geconfronteerd met kinderen die tijdens hun spraakontwikkeling bepaalde klanken verkeerd of niet uitspreken, of met patiënten die om medische redenen problemen hebben met uitspraak. Dit oefenboek is een hulpmiddel bij het inoefenen, bijschaven of verbeteren van de uitspraak van consonanten. In deel 1 komen alle medeklinkers aan bod, in alle posities en op alle niveaus. Per medeklinker worden de meest voorkomende fouten en hun oorzaak besproken.

Deel 2 bevat oefeningen voor medeklinkerverbindingen op woord- en zinsniveau. Ten slotte komen ook discriminatieoefeningen aan bod voor klanken die vaak met elkaar worden verward. Via het digitale platform Sofi a heb je toegang tot talloze oefeningen met beeld- en fotomateriaal om het inoefenen aangenamer en makkelijker te maken.

Leren articuleren medeklinkers is de vervanging en nieuwe uitgave voor bestelnummer 87501 Articulatie in de praktijk Consonanten!

Reviews
Geen reviews gevonden
Help ons en andere klanten door het schrijven van een review
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »