• LEVERING IN NL & BE VIA POSTNL
  • GRATIS VERZENDING VANAF €150,00
  • BETALING VIA IDEAL, BANCONTACT OF FACTUUR
Myotopia
Myotopia €119,50

Myotopia


Bevat 10 speloefeningen voor de mondmotoriek
Met handboek en overzichtstabel van de verschillende oefeningen
€119,50
Bestelnummer: 89616
Inhoud: 5 mondmotoriek- en blaasspellen: 54 mondmotoriekkaarten, 1 honinggraat uit karton, 1 aquarium om op te stellen, 2 plastic kikkers, 13 gele fiches, 13 kleine gele fiches, 1 kleine plastic auto, wolballetjes, 1 pingpongbal, knikkers, 4 hengels, rietjes. En 5 Zuigspellen: 5 speelborden, 4 dobbelstenen (1 kleurendobbelsteen, 1 ogendobbelsteen met 1-6 ogen, 1 ogendobbelsteen met 2 x 1-3 ogen, 1 vormendobbelsteen, 5 sets speelfiguren (incl. Reservechip = 224 speelfiguren), 8 rietjes.
Informatie

Spelcollectie met wel 10 mondmotoriek-, blaas- en zuigspellen

Stelt logopedisten fantasievolle spelideeën en veelzijdig therapiemateriaal ter beschikking, dat snel bij de hand is en waar vaak mee gespeeld kan worden zonder dat het saai wordt.

Kindergericht geïllustreerd doen bijen, kikkers, waterdieren, auto’s en andere acteurs de kinderen de klassieke oefeningen voor de mondmotoriek voor en helpen hen bij de doelgerichte luchtstroomleiding. De kinderen brengen hierbij lichte voorwerpen zoals wolballetjes, bijen (chips), knikkers, auto’s, pingpongballetjes en plastic kikkers door blazen, zuigen of door fijnmotorische handigheid op de mondmotoriekkaarten, en worden door de fantasievolle figuren gestimuleerd om de oefeningen zelf uit te voeren.

De zelfwaarneming van de tong-, lippen en wangspierbeweging wordt gestimuleerd en zo de voorwaarde tot het werken aan de articulatie geschapen. Alle zuigspellen zijn zo gemaakt dat bij ieder spel zowel het onderscheiden van een afzonderlijke kleur alsook het bepalen van de hoeveelheid, de oog-hand-coördinatie en in het slangenspel ook de vormdifferentiëring geoefend kunnen worden.

Door de verschillen in de inhoudelijke thema’s wordt er rekening gehouden met de voorliefde van elk kind. Alle symbolen voor de mondmotoriekoefeningen zijn te vinden in de handleiding. De nummerering van de kaarten en het overzicht van alle mondmotoriekoefeningen in de verschillende spellen, zorgen ervoor dat elk spel snel kan worden opgeborgen in zijn eigen doos. Zo is het therapiemateriaal overzichtelijk en altijd goed opgeruimd. De mooie en praktische spellendoos is een schatkist voor elke praktijk.

Reviews
Geen reviews gevonden
Help ons en andere klanten door het schrijven van een review
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »