• LEVERING IN NL & BE VIA POSTNL
  • GRATIS VERZENDING VANAF €150,00
  • BETALING VIA IDEAL, BANCONTACT OF FACTUUR
Folders Articulatie en verstaanbaarheid
Folders Articulatie en verstaanbaarheid €9,80

Folders Articulatie en verstaanbaarheid


Eén van 9 logopedische aandachtsgebieden
Met tips voor ouders, leerkracht en signaleringslijst
€9,80
Bestelnummer: 89782
Inhoud: Eén van de 9 logopedische aandachtsgebieden als pakket, elk 25 stuks formaat A4 in wikkel gevouwen naar formaat circa 99 x 210 mm. In totaal 25 folders. Heel handig voor leerkrachten en ouders en mooi vormgegeven in kleur.
Informatie
Pakket folders van 9 logopedische aandachtsgebieden ‘Logopedie in een notendop’. Overzicht van alle logopedische stoornissen met tips voor ouders, leerkracht en signaleringslijst. Heel handig voor leerkrachten en ouders en mooi vormgegeven in kleur. Overzicht folders Logopedie in een notendop: 1. Afwijkende mondgewoonten 2. Taal 3. Meertaligheid 4. Stotteren 5. Adem en Stem 6. Gehoor 7. Articulatie en verstaanbaarheid 8. Auditieve vaardigheden 9. Dyslexie: lees en spellingsproblemen

Logopedie,Taalvaardigheden

7. Articulatie en verstaanbaarheid Bij het leren spreken spelen de volgende vaardigheden een rol. Het leren articuleren van verschillende spraakklanken en het leren combineren van deze klanken om te komen tot betekenisvolle spraak. Een kind begint meestal met de klanken die weinig coördinatie van de mondspieren vereisen, zoals de /a/, /i/, /u/ en /p/,/m/ en /t/. Een articulatiestoornis is een uitspraakstoornis t.g.v. het onvoldoende waarnemen van klanken en/of het onvoldoende vormen van klanken. Deze folder geeft hulp, tips en adviezen bij articulatie en verstaanbaarheid.
Reviews
Geen reviews gevonden
Help ons en andere klanten door het schrijven van een review
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »