• LEVERING IN NL & BE VIA POSTNL
  • GRATIS VERZENDING VANAF €150,00
  • BETALING VIA IDEAL, BANCONTACT OF FACTUUR
Leren articuleren klinkers en tweeklanken
Leren articuleren klinkers en tweeklanken €35,15

Leren articuleren klinkers en tweeklanken


Oefenboek klinkers en tweeklanken
Greet Huybrechts
€35,15
Niet op voorraad
Bestelnummer: 87539
Inhoud: Afmeting 248 x 172 x 12 mm.
Aanvullende informatie (PDF):
Informatie

Oefenboek klinkers en tweeklanken
Greet Huybrechts

Dit oefenboek is bedoeld voor het inoefenen, bijschaven of verbeteren van de uitspraak van vocalen en diftongen in de Nederlandse taal. In deel 1 komen alle klinkers aan bod, gegroepeerd volgens paren van korte-lange klinker. Per klinker worden de meest voorkomende fouten kort besproken en worden oefeningen aangeboden in alle posities van de klank in woorden en zinnen. Deze worden gevolgd door gemengde oefeningen en discriminatie tussen de korte en lange klinker van eenzelfde paar. Deel 2 gaat over de tweeklanken, met soortgelijke oefeningen op alle niveaus. Deel 3 ten slotte bevat een verscheidenheid aan wisselrijtjes met gemengde oefeningen, discriminatie- en contrastoefeningen en klinkerclusters, voor de verfijning van de uitspraak en de vlotheid van de articulatie.

Leren articuleren klinkers en tweeklanken is de vervanging en nieuwe uitgave voor bestelnummer 87500 Articulatie in de praktijk Vocalen en diftongen!

Reviews
Geen reviews gevonden
Help ons en andere klanten door het schrijven van een review
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »