• LEVERING IN NL & BE VIA POSTNL
  • GRATIS VERZENDING VANAF €150,00
  • BETALING VIA IDEAL, BANCONTACT OF FACTUUR
Rekensprint BASIS
Rekensprint BASIS €218,95

Rekensprint BASIS


IB/RT-set
Een kant-en-klaar RT-pakket voor rekenzwakke leerlingen
Automatiseringsproblemen tot 100
€218,95
Bestelnummer: 88602
Inhoud: Handleiding, diagnostische rekentoets, instapschema, toetsoverzicht, registratieformulier en ‘aftekenschema’ (formaat A4), 40 weekkaarten met telkens 4 oefenmomenten met exact beschreven automatiseringsoefeningen: tellen, getallen, sommen (formaat A4), 15 doosjes (95 x 65 mm) met sprintkaartjes met daarop een som en op de achterkant de uitkomst én de gewenste uitkomst in deelstappen. In een stevige kunststof opbergdoos (formaat 310 x 225 x 60 mm).
Informatie

Een kant-en-klaar RT-pakket voor rekenzwakke leerlingen

Automatiseringsproblemen tot 100, inclusief: • aanvulling met een digibord versie voor groeps- of klassikaal gebruik • koppeling met de Bareka-toets en het rekenmuurtje voor de visualisering van de basale rekenvaardigheden • inclusief individuele instap- en voortgangstoets • automatiseren van tijd • vernieuwde weekkaarten met een instapschema volgens het rekenmuurtje.

Speciaal ontwikkeld voor begeleiders die resultaat willen boeken met leerlingen met automatiseringsproblemen tot 100 (basisbewerkingen). Deze rekentraining bevat een programma voor 40 weken met weekkaarten, volgformulieren en 14-sets sprintkaarten. De aanpak adviseert 4 keer per week 15 minuten oefenen. Deze aanpak is aantoonbaar succesvol en uitgebreid getest door verschillende AB’ers op verschillende scholen en met verschillende leerlingen. 

Rekensprint is bedoeld voor kinderen vanaf januari groep 4 en kinderen van groep 5 en 6 met rekenproblemen.

Reviews
Geen reviews gevonden
Help ons en andere klanten door het schrijven van een review
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »