• LEVERING IN NL & BE VIA POSTNL
  • GRATIS VERZENDING VANAF €150,00
  • BETALING VIA IDEAL, BANCONTACT OF FACTUUR
123 Optellen tot 100
123 Optellen tot 100 €15,80

123 Optellen tot 100


123 zonder vingers bij dyscalculie
Ook op afstand zichtbaar
En te gebruiken in kleine groepjes
€15,80
Bestelnummer: 89658
Inhoud: 40 kaartenparen: 40 opdrachtkaarten en 40 resultaatkaarten, in totaal 80 kaarten, formaat 80 x 80 mm. De kaarten van de groene speldoos ‚Optellen tot 100‘ zijn aan de voorkant in de hoek rechtsonder groen gemarkeerd. Verpakt in een stabiele schuifdoos (formaat 90 x 90 x 70 mm) met 3 tabbladen. Inclusief handleiding.
Informatie

123 zonder vingers bij dyscalculie

Kinderen die zwak zijn in rekenen, rekenen niet – ze tellen. Het tellen met en zonder vingers voorkomt het herkennen van wiskundige verbanden en staat het automatiseren van de basisrekenwijzen altijd in de weg. De memospelreeks ‚1-2-3 zonder vingers‘ biedt therapeuten en pedagogen belangrijk materiaal voor de gerichte opbouw van wiskundige basiskennis met behulp van rekenstrategieën. Kinderen die zwak zijn in rekenen worden daarbij ondersteund om zich wiskundige kennis zonder tellen eigen te maken en deze door speelse training te automatiseren en te verbeteren. De serie ‚1-2-3 zonder vingers‘ met strategiespelletjes voor dyscalculie bestaat uit vijf dozen. Elke doos kan los en volledig onafhankelijk van de andere vier dozen gebruikt worden, afhankelijk van de mate van ontwikkeling van het kind.

Omdat de opdrachten van de dozen gericht op elkaar gebaseerd zijn, is het echter ook mogelijk om ze in de therapie te gebruiken op een manier die op elkaar voortbouwt. De eerste doos (geel) bereidt voor op het rekenen met de vier basisrekenwijzen. Het memospel maakt vertrouwd met de getallenlijn. Het stimuleert de ontwikkeling van de voorstelling van het nummerbereik van 1 tot 20. De spellen van de overige dozen maken het mogelijk je de basisrekenwijzen eigen te maken met een strategisch constant rekenkundig pad.

Reviews
Geen reviews gevonden
Help ons en andere klanten door het schrijven van een review
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »