• LEVERING IN NL & BE VIA POSTNL
  • GRATIS VERZENDING VANAF €150,00
  • BETALING VIA IDEAL, BANCONTACT OF FACTUUR
Rioolratten
Rioolratten €49,95

Rioolratten


Bordspel om op een speelse manier begrijpend lezen te oefenen
Vanaf 7 jaar
€49,95
Bestelnummer: 89721
Inhoud: 3 ratten in verschillende kleuren met kunststof voetje, 1 spelbord, 1 handleiding, 70 speelkaarten, 17 diverse papieren materialen. In een stevige kartonnen opbergdoos (formaat 530 x 338 x 250 mm). Voor 1 tot 4 spelers, vanaf 7 jaar.
Informatie

Bordspel om op een speelse manier begrijpend lezen te oefenen

De rioolratten komen in hun natuurlijke omgeving heel wat papieren rommeltjes tegen. Tickets, kassabonnen, een bankkaart, flyers, cadeaubonnen, facturen en nog veel meer...

Door op deze materialen de juiste informatie te zoeken kunnen ze vooruit geraken in het riool en zo hopelijk de uitgang bereiken. Welke rioolrat kan er het beste lezen en de vragen juist beantwoorden?

Hoe speel je het spel? Het spel kan individueel of met meerdere spelers (max. 3) tegelijkertijd gespeeld worden. De 70 vragenkaarten worden op het spelbord gelegd met de vraagzijde (ratje) naar boven. Vervolgens leest de speler de vraag van de bovenste kaart luidop voor. (Ook hier moet dus goed gelezen worden) Daarna is het de bedoeling dat de speler in de “rommeltjes” op zoek gaat naar het correcte antwoord. Enkele voorbeelden: • Op welke rij staat mijn stoel voor het concert? • Wat is het adres van het wassalon • Hoeveel boterkoeken kocht ik bij De Wakkere Bakker?

Op de achterzijde van de kaart staat het correcte antwoord en ook hoeveel vakjes de rat vooruit mag op het speelbord. De rat die aan het einde van de speeltijd (die je zelf kan kiezen) het verst geraakt is wint.

Reviews
Geen reviews gevonden
Help ons en andere klanten door het schrijven van een review
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »