• LEVERING IN NL & BE VIA POSTNL
  • GRATIS VERZENDING VANAF €150,00
  • BETALING VIA IDEAL, BANCONTACT OF FACTUUR
Feedback Puzzels
Feedback Puzzels €29,90 €39,80

Feedback Puzzels


Set van 2 Feedback Puzzels
Rekenen met sprongen op de getallenlijn
Getallen lokaliseren
€39,80 €29,90
Bestelnummer: 4240
Inhoud: Set van 2 stevige en duurzame houten Feedback puzzels (formaat 290 x 290 mm) met elk 16 opgaven en nog 2 verschillende kunststof inlegvellen (dubbelzijdig bedrukt) inclusief een blanco puzzel om zelf opgaven te maken.
Aanvullende informatie (PDF):
Informatie

Inoefenen en automatiseren

Op de achterkant van het puzzelstukje staat het antwoord, dat omgekeerd op de juiste opgave op de bodem van de puzzel wordt gelegd. Als de opgaven goed gemaakt zijn, ontstaat een prachtige afbeelding van Kater Jacob. Set van 2 prachtige puzzels.

Puzzel Getallen lokaliseren
Puzzel 1: Tellen en ordenen Puzzel 2: Lokaliseren Puzzel 3: Springen naar getallen Puzzel 4: blanco om zelf opgaven te maken

Puzzel Rekenen met sprongen op de getallenlijn
Puzzel 1: Optellen Puzzel 2: Optellen en aftrekken Puzzel 3: Optellen, aftrekken en som aangegeven Puzzel 4: blanco om zelf opgaven te maken

De 2 houten Feedback puzzels kunnen door de kinderen zelfstandig gemaakt en gecontroleerd worden. Gedifferentieerde moeilijkheidsfasen maken het mogelijk om individueel te oefenen.

Reviews
Geen reviews gevonden
Help ons en andere klanten door het schrijven van een review
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »