• LEVERING IN NL & BE VIA POSTNL
  • GRATIS VERZENDING VANAF €150,00
  • BETALING VIA IDEAL, BANCONTACT OF FACTUUR
Regenwormen
Regenwormen €15,99

Regenwormen


Spel met 8 dobbelstenen
Traint rekenvaardigheden als vermenigvuldigen en optellen
€15,99
Bestelnummer: 89327
Inhoud: Voor 2 - 7 speler(s). Vanaf 8 jaar. Speelduur +/- 20 minuten. In een kartonnen doos 132 mm x 132 mm x 42 mm.
Informatie

Vaardigheden als keuzes maken, winnen, verliezen en pech hebben

Het duurt niet langer dan een half uurtje en het formaat zorgt ervoor dat je het thuis of onderweg kunt neerleggen. Iedereen die tot 36 kan tellen, kan meedoen!

Als je aan de beurt bent, gooi je met 8 dobbelstenen. Je legt nu alle dobbelstenen met hetzelfde getal of met een worm opzij. Daarna gooi je met de resterende dobbelstenen en legt nu alle dobbelstenen met een ander getal opzij. Als je totaal hoger is dan 20 en je hebt ten minste één worm gegooid, dan mag je de steen met het betreffende getal van tafel of zelfs van een andere speler pakken! Maar neem je teveel risico en gooi je alleen maar getallen die je al eens hebt gepakt, dan ben je af en moet je juist een steen inleveren.

Op elke steen staat een aantal regenwormen. Wie aan het einde van het spel de meeste regenwormen heeft, is de winnaar. Probeer zo snel mogelijk de wormen te kiezen, ook al heb je er maar één. Die heb je hoe dan ook nodig en hoe langer je wacht, des te meer kans dat je ze niet meer gooit. Hou goed in de gaten welke stenen er bij de andere spelers bovenop liggen. Als je er één van een ander pakt, heb jij er één meer en die ander één minder. Dubbel winst dus.

Reviews
Geen reviews gevonden
Help ons en andere klanten door het schrijven van een review
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »