• LEVERING IN NL & BE VIA POSTNL
  • GRATIS VERZENDING VANAF €150,00
  • BETALING VIA IDEAL, BANCONTACT OF FACTUUR
Doelen- en Reflectiekaarten spel
Doelen- en Reflectiekaarten spel €34,95

Doelen- en Reflectiekaarten spel


Gesprekskaarten die je inzet tijdens spel om executieve vaardigheden te oefenen
Kracht van Spel
€34,95
Bestelnummer: 89807
Inhoud: Deze doos bevat 88 kaarten die ingezet kunnen worden voor, tijdens en na het spelen van een spel waarbij er ingezet wordt op het versterken van executieve vaardigheden. Verpakt in een stevige kartonnen opbergdoos (formaat 125 x 95 mm).
Informatie

88 gesprekskaarten die je inzet tijdens spel om executieve vaardigheden te oefenen

De kaarten zijn ingedeeld in 11 executieve functies en bevatten per functie acht kaarten met stellingen. De kaarten zijn tweezijdig bedrukt. Op de voorkant van de kaarten staan stellingen met betrekking tot het formuleren van een doel. Deze bespreek je voorafgaand aan het spelen van het spel. De stellingen van de achterkant van de kaarten gebruik je om te reflecteren. 

Bij kinderen vanaf ongeveer zeven jaar kan er samen met een kind een leerdoel worden gekozen. Dit kiezen van een leerdoel kan heel goed door gebruik te maken van de Doelen- & Reflectiekaarten uit deze doos. Bekijk en bespreek samen met het kind de tekst op de kaarten. 

De Doelen- & Reflectiekaarten zijn ontwikkeld voor de Spellenmap Kracht van spel. De kaarten kunnen echter bij alle spellen worden ingezet, ook bij spellen die niet in Kracht van spel zijn opgenomen.

Reviews
Geen reviews gevonden
Help ons en andere klanten door het schrijven van een review
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »