• LEVERING IN NL & BE VIA POSTNL
  • GRATIS VERZENDING VANAF €150,00
  • BETALING VIA IDEAL, BANCONTACT OF FACTUUR
Spellenmap Kracht van Spel
Spellenmap Kracht van Spel €149,95

Spellenmap Kracht van Spel


Ruim 180 spellen, gecategoriseerd naar executieve vaardigheden en leeftijd en geselecteerd op een “korte” speeltijd
€149,95
Bestelnummer: 89805
Inhoud: Ruim 180 spellen, gecategoriseerd naar executieve vaardigheden en leeftijd en geselecteerd op een “korte” speeltijd.  De map die op iedere school in het primair onderwijs aanwezig zou moeten zijn!
Informatie

De map die op iedere school in het primair onderwijs aanwezig zou moeten zijn!

“Kracht van spel”, gericht op het versterken van executieve vaardigheden” is een praktische map voor leerkrachten, coaches en ouders. In het boek zijn ruim 180 spellen, gecategoriseerd naar executieve vaardigheden en leeftijd en geselecteerd op een “korte” speeltijd. 

Observeren, stimuleren, trainen en oefenen van executieve vaardigheden met behulp van spel worden beschreven in deze map, evenals de belangrijkheid van Rollenspel en Gamification. Daarnaast zijn er nog vele extra's toegevoegd in deze map. 

De map bestaat uit vier delen
1. De zeer uitgebreide handleiding;
2. Spelbeschrijvingen;
3. Bijlagen;
4. Bijlagen extra.

In de bijlagen vind je onder andere observatielijsten, stappenplannen, rollenspelkaartjes, spellenlijsten en nog veel meer. Deze map biedt scholen een basis om een functionele spellenkast of spellenbieb op te zetten, die alle kinderen van 4 tot 14  jaar in staat stelt hun executieve vaardigheden te versterken.

Reviews
Geen reviews gevonden
Help ons en andere klanten door het schrijven van een review
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »