• LEVERING IN NL & BE VIA POSTNL
  • GRATIS VERZENDING VANAF €150,00
  • BETALING VIA IDEAL, BANCONTACT OF FACTUUR
Hulpkaarten bij Gesprekken
Hulpkaarten bij Gesprekken €47,95

Hulpkaarten bij Gesprekken


78 kaarten met teksten en afbeeldingen
Inzichtelijk maken wat er al goed gaat en wat er beter kan
€47,95
Bestelnummer: 89801
Inhoud: Deze doos Hulpkaarten bij Gesprekken bevat 78 kaarten (formaat 105 x 75 mm) met teksten en afbeeldingen, inclusief een handleiding waarin de kaarten beschreven worden en waarin suggesties voor gebruik van de hulpkaarten worden gegeven. Verpakt in een stevige kartonnen opbergdoos (formaat 160 x 115 mm).
Informatie

Inzichtelijk maken wat er al goed gaat en wat er beter kan

Deze doos Hulpkaarten bij Gesprekken bevat 78 kaarten met teksten en afbeeldingen. De hulpkaarten kunnen door coaches, begeleiders en remedial teachers tijdens coaching en begeleiding van kinderen en tieners worden ingezet. Met de kaarten kun je samen inzichtelijk maken wat er al goed gaat en wat er beter kan. Naar aanleiding van de gesprekken kunnen er afspraken of plannen worden gemaakt.

De set bestaat uit kaarten met afbeeldingen en tekst die het gesprek visueel ondersteunt. De hulpkaarten kunnen zowel tijdens individuele gesprekken als tijdens groepsgesprekken worden gebruikt. De Hulpkaarten bij Gesprekken zijn goed te gebruiken samen met de Gesprekskaarten Executieve Functies.

Reviews
Geen reviews gevonden
Help ons en andere klanten door het schrijven van een review
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »