• LEVERING IN NL & BE VIA POSTNL
  • GRATIS VERZENDING VANAF €150,00
  • BETALING VIA IDEAL, BANCONTACT OF FACTUUR
Gesprekskaarten Dagelijkse Doelen
Gesprekskaarten Dagelijkse Doelen €59,95

Gesprekskaarten Dagelijkse Doelen


Executieve Functies
Voor kinderen en tieners met een verstandelijke beperking en autisme
€59,95
Bestelnummer: 89806
Inhoud: 110 gesprekskaarten Executieve Functies Dagelijkse Doelen, 11 categoriekaarten Executieve Functies, 55 hulpkaarten. Verpakt in een stevige kartonnen opbergdoos (220 x 160 x 20 mm), inclusief handleiding.
Informatie

De Dagelijkse Doelenkaarten gebruik je tijdens coaching en begeleiding van kinderen en tieners; ze zijn vooral effectief tijdens gesprekken

Je kunt de Dagelijkse Doelenkaarten individueel, maar ook voor (kleine) groepen inzetten. De kaarten zijn speciaal ontwikkeld voor kinderen en tieners met een verstandelijke beperking en autisme, maar kunnen ook heel goed gebruikt worden in het basisonderwijs, leefgroepen, en gezinshuizen en zijn dus zeer geschikt voor kindercoaches, orthopedagogen, logopedisten, leerkrachten (speciaal) basisonderwijs en voortgezet speciaal onderwijs en pedagogen.

Met behulp van de Dagelijkse Doelenkaarten kan een kind kiezen aan welke vaardigheid hij wil werken of welke vaardigheid hij wil oefenen. Door als begeleider samen met het kind in gesprek te gaan, kan er een doel gekozen worden. Iedere Doelenkaart is een doel op zich. Met behulp van de Interventiekaarten Executieve Vaardigheden kan besproken worden door middel van welke interventie aan het doel gewerkt gaat worden. 

Reviews
Geen reviews gevonden
Help ons en andere klanten door het schrijven van een review
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »