• LEVERING IN NL & BE VIA POSTNL
  • GRATIS VERZENDING VANAF €150,00
  • BETALING VIA IDEAL, BANCONTACT OF FACTUUR
Babili-Bab
Babili-Bab €92,50

Babili-Bab


Babbelen
Een educatief, interactief bordspel, waarmee je woordenschat, taalbegrip en taalgebruik stimuleert
€92,50
Bestelnummer: 89940
Inhoud: Met deze complete doos zijn liefst 5 speelniveaus in te zetten, vanaf absoluut beginners-niveau taal-lerend, tot en met geletterd en gevorderd. In de doos zitten alle 6 de speelborden, 6 wisbordjes met stiften, 6 pionnen, een dobbelsteen, een potje klei, de spelregels en de legenda.
Informatie

Babili-Bab is een educatief, interactief bordspel, waarmee je woordenschat, taalbegrip en taalgebruik stimuleert

Babili-Bab betekent ‘babbelen’ in Esperanto. En dat is precies het voornaamste doel van dit spel. Het daagt de spelers uit om samen de interactie, het gesprek, ‘een babbeltje’ aan te gaan. Al babbelend wordt de woordenschat groter, maar ook het taalbegrip, de uitdrukkingsvaardigheid en de communicatieve redzaamheid. Elke moedertaal (en óók elke streektaal en elk dialect) doet mee.

Voor spelers vanaf 6 jaar. Vanaf het startniveau Nederlands lerend tot en met gevorderd niveau. Door méér speelborden aan te schuiven speel je namelijk op een hoger niveau. Spelers worden via gevarieerde spelopdrachten en coöperatieve taalstimuleringsactiviteiten uitgedaagd tot interactie. Dat leidt, naast uitbreiding van de woordenschat, tot verbetering van de woord- en zinsvorming, taalbegrip en -gebruik, auditieve en visuele geheugen, zelfvertrouwen, sociale vaardigheden en communicatieve redzaamheid.

Maak vóóraf een selectie van woorden die nog niet gekend zijn, waarvan je inschat dat ze voor de spelers handig en nuttig zijn om te kennen. Zó kan Babili-Bab het hele jaar door, bij alle thema’s en bij elke methode gebruikt worden. Het witte en zwarte bord vormen samen de basis: gebruik ze voor nog niet geletterde spelers met een zeer beperkte woordenschat. Breid het speelniveau naar behoefte uit met het groene, blauwe, oranje en roze speelbord; zo kun je vanaf beginner tot en met niveau F1 blijven spelen met Babili-Bab!

Met deze complete doos zijn liefst 5 speelniveaus in te zetten! Je speelt het met minimaal 2 en maximaal 6 personen. Willen er méér spelers meedoen? Speel dan in teams, leuk! De speeltijd hangt af van het aantal borden dat je aanschuift, en van de duur van elke babbel. Over het algemeen lukt dat binnen 15 tot 30 minuten, maar langer is natuurlijk leuker.

In de doos zitten alle 6 de speelborden, 6 wisbordjes met stiften, 6 pionnen, een dobbelsteen, een potje klei, de spelregels en de legenda. Alles wat je nodig hebt om de woorden uit je les, het thema of onderwerp heel het jaar door spelenderwijs te consolideren. De woordselectie zit niet in de doos; die maakt de logopedist/begeleider/leerkracht/taalmaat namelijk vooraf, zodat Babili-Bab bij elk thema en bij iedere methode gespeeld kan worden.

Reviews
Geen reviews gevonden
Help ons en andere klanten door het schrijven van een review
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »