• LEVERING IN NL & BE VIA POSTNL
  • GRATIS VERZENDING VANAF €150,00
  • BETALING VIA IDEAL, BANCONTACT OF FACTUUR
Dag in Dag uit beeldverhalen
Dag in Dag uit beeldverhalen €59,80

Dag in Dag uit beeldverhalen


VisoDidac
Van opstaan en weer naar bed gaan
6 verhalen met elk 6 afbeeldingen
€59,80
Bestelnummer: 16200
Inhoud: 36 afbeeldingen 130 x 120 mm, verdeeld in 6 verhalen van elk 6 kleurige geïllustreerde afbeeldingen. En 80 pagina’s A4 werkbladen, in ringband. Lesmateriaal en beeldverhalen VisoDidac.
Informatie

Van opstaan en weer naar bed gaan

Hoe begint een dag van Martijn en Julia en hoe eindigt hij? Wat doen beiden na het opstaan? Hoe poetsen ze hun tanden, douchen ze zich of gaan ze naar de wc? 

De zes verhalen bestaan telkens uit zes aparte afbeeldingen. Onderwerpen als zelfstandigheid, hygiëne en veiligheid spelen hierbij een belangrijke rol. Taal en taalgebruik zijn essentiële onderdelen in de onderlinge communicatie. Door middel van visuele ondersteuning kunnen kind en begeleider aan de hand van verschillende opdrachten komen tot taalgebruik en taalverdieping.

Oefenprogramma met gestructureerde oefeningen voor verschillende taalaspecten. Indien een kind uitvalt op specifieke aspecten, bijvoorbeeld passieve woordenschat, kan ervoor worden gekozen deze geïsoleerd te oefenen. Elke opdracht wordt voorafgegaan door een instructie en aandachtspunten/tips voor gebruik. In de map vindt u een schematische weergave van de taken die verschillende deelaspecten van de taal vertegenwoordigen.

Voor zowel Nederlandstalige als anderstalige kinderen uit de groepen 1 en 2 van het basisonderwijs is het programma uitermate geschikt. In de groepen 3 t/m 8 kan het worden gebruikt om schrijf- en leesvaardigheid te stimuleren. Het programma is praktisch in gebruik en geschikt voor leerkrachten, remedial teachers en logopedisten. De opdrachten lenen zich voor individuele begeleiding of in een klein groepje van drie tot zes kinderen, maar zijn ook klassikaal te gebruiken.

Reviews
Geen reviews gevonden
Help ons en andere klanten door het schrijven van een review
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »