• LEVERING IN NL & BE VIA POSTNL
  • GRATIS VERZENDING VANAF €150,00
  • BETALING VIA IDEAL, BANCONTACT OF FACTUUR
Aandachts- en werkhoudingsproblemen
Aandachts- en werkhoudingsproblemen €51,10

Aandachts- en werkhoudingsproblemen


Werkmap
Praktische ringmap met oefenbladen
280 pagina`s
€51,10
Bestelnummer: 87533
Inhoud: Werkmap, praktische ringmap met oefenbladen met 280 pagina`s, formaat 297 x 210 mm.
Informatie

Aandachts- en werkhoudingsproblemen bij kinderen en jongeren werkmap
Kaat Timmerman 

Aandachts- en werkhoudingsproblemen kunnen optreden bij kinderen en jongeren met het AD(H)D-syndroom, maar evenzeer bij kinderen en jongeren met een andere problematiek, zoals leer- en ontwikkelingsstoornissen. Auteur Kaat Timmerman stelt vanuit haar eigen werkervaring vast dat werkhoudingsproblemen vaak te maken hebben met een gebrek aan nauwkeurig werken.

Deze werkmap bevat oefeningen die leerkrachten, begeleiders en ouders kunnen gebruiken om kinderen te leren meer aandacht te hebben voor nauwkeurigheid. Bij de oefeningen is een sturende begeleiding van de kinderen nodig. De oefeningen zijn geschikt voor kinderen vanaf 5 jaar, maar ook kinderen tot 12 jaar vinden in sommige oefeningen nog voldoende uitdaging. De werkmap sluit inhoudelijk aan bij het boek Aandachts- en werkhoudingsproblemen bij kinderen en jongeren, van dezelfde auteur. Dat biedt een overzicht en concrete voorbeelden van de typerende kenmerken van aandachts- en werkhoudingsproblemen aan de hand van de DSM-5-kenmerken.

De werkmap steunt op de zelfinstructiemethode van Meichenbaum, die toegepast wordt bij kleuters, kinderen en jongeren. Uiteraard verschillen de aanpak en het doel naargelang de leeftijd. Het oefenmateriaal in deze werkmap is een verzameling uit vele jaren therapie.

Ook interessant is het boek van dezelfde auteur: Aandachts- en werkhoudingsproblemen bij kinderen en jongeren met bestelnummer 87520.

Reviews
Geen reviews gevonden
Help ons en andere klanten door het schrijven van een review
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »