• LEVERING IN NL & BE VIA POSTNL
  • GRATIS VERZENDING VANAF €150,00
  • BETALING VIA IDEAL, BANCONTACT OF FACTUUR
Presenteren is leuk
Presenteren is leuk 17,-

Presenteren is leuk


Voor kinderen van 9 tot 12 jaar, hun ouders en leerkrachten
Pauline van Aken
€17,- €17,00
Bestelnummer: 88478
Inhoud: 108 Pagina's.
Aanvullende informatie (PDF):
Informatie

Voor kinderen van 9 tot 12 jaar, hun ouders en leerkrachten
Pauline van Aken

Presenteren is leuk! Vooral wanneer je ontspannen bent en plezier hebt in het houden van je spreekbeurt. Soms durf je niet en gieren de zenuwen door je keel. Dat voelt niet fijn. Gelukkig kun je ontspannen leren presenteren.

Keesje is een meisje van 10 jaar: Ik vind presenteren cool, want dan kan ik op een leuke manier leren en iets doorgeven. Lars is een jongen van 11 jaar: Een spreekbeurt houden vind ik denk ik wel leuk, als ik niet zo zenuwachtig zou zijn. Bink is een jongen van 12 jaar: Dit boek is handig voor nu en later! In dit boek vinden kinderen, ouders en leerkrachten inspiratie, tips en handvatten waarmee je je zenuwen de baas kunt blijven.

Met de oefeningen in het boek leren (jonge) sprekers zich te ontspannen en ontdekken ze hoe ze hun negatieve gedachten opzij kunnen zetten. Ook is er serieuze aandacht voor de inhoud. Wat ga je vertellen en aan wie? Hoe bouw je je spreekbeurt op? Daar vind je praktische en leuke voorbeelden van in het boek. En, een heel belangrijke tip, werken aan de inhoud kost tijd. Vervolgens krijgt de lezer aanwijzingen over de presentatie zelf. Oefen hardop, kies je ondersteunende hulpmiddelen. Let op taalgebruik, spraakgebruik, stemgebruik, let op je houding en je uiterlijk. Wat straal je uit? Met de afsluitende checklist kun je alles nog eens nalopen.

"Als logopedist kun je samen met je cliënt / leerling bekijken waardoor het kind veel spanning ervaart bij een spreekbeurt en gerichte tips uit het boek mee naar huis geven om te oefenen. (...) Het boek is geschreven door logopedist Pauline van Aken. De logopedische invalshoek met veel technieken en tips op het geven van een ontspannen presentatie is een welkome aanvulling op boeken en informatieve websites met informatie over de inhoud van een presentatie." (Tijdschrift voor Logopedie, juni 2020)

Reviews
Geen reviews gevonden
Help ons en andere klanten door het schrijven van een review
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »