• LEVERING IN NL & BE VIA POSTNL
  • GRATIS VERZENDING VANAF €150,00
  • BETALING VIA IDEAL, BANCONTACT OF FACTUUR
ToP Dieren
ToP Dieren €310,95

ToP Dieren


Taalontwikkelingsprogramma
Normale spraak-taalontwikkeling
NT2 kinderen, kinderen met auditieve verwerkingsproblemen
€310,95
Bestelnummer: 88201
Inhoud: 2 mappen (formaat 320 x 285 x 75 mm) met op elke linker pagina instructies en op de rechter pagina plaatjes en spellen. Het programma is ingedeeld in Taalinhoud, Taalvorm en Taalgebruik met ook veel oefeningen voor de pragmatiek. De meegeleverde muis Piep speelt een belangrijke rol en is op bijna elke pagina aanwezig.
Aanvullende informatie (PDF):
Informatie

ToP is een programma voor kinderen met een achterstand in de taalontwikkeling, maar ook om de normale spraak-taalontwikkeling van kleuters te ondersteunen en te stimuleren

Ook is ToP uitermate geschikt voor NT2 kinderen en voor kinderen met auditieve verwerkingsproblemen. ToP kan gebruikt worden door logopedisten, RT-ers, IB-ers en leerkrachten en biedt met behulp van de thema’s Boerderij- Dierentuin-Tuin-Park en Bos vele mogelijkheden om de taal uit te breiden. Er zijn oefeningen voor de taalinhoud, de taalvorm en het taalgebruik, waarbij ook de pragmatiek uitgebreid aan bod komt. ToP helpt ook het foneembewustzijn te ontwikkelen. Het programma bestaat uit 2 mappen.

Map 1: taalinhoud verhalen, woordenschat: De dieren, jonge dieren, werkwoorden, zelfstandige naamwoorden, tegenstellingen, voorzetsels, diverse thema-ganzenbordspellen, kopieerspellen en controlelijsten. Map 1 bevat 8 vertelplaten op A3 formaat en 228 A4 pagina's met gekleurde of zwart-wit afbeeldingen en spellen.

Map 2: taalvorm morfologie: enkelvoud en meervoud, verkleinwoorden, bijvoeglijke naamwoorden, bezittelijke- en persoonlijke voornaamwoorden, vergelijkende- en overtreffende trap, werkwoordsvormen en kopieerspellen. Taalvorm syntaxis: diverse basisplaten om de zinsontwikkeling te stimuleren van fase 1 t/m fase 7. Taalvorm foneembewustzijn: hoor je het verschil, woordstukjes, rijmen, lange en korte woorden, letters. Taalgebruik pragmatiek: verhalen, wat denk je, wat zou je doen, ik zie - ik zie, kleur hetzelfde, dubbelverhaal en taaldenken. Op elke linker pagina worden de oefeningen in drie duidelijke stappen aangeboden: Aanbod, Begrip en Productie (ABP). Op elke rechter pagina staan de afbeeldingen en spellen. Map 2 bevat 220 A4 pagina's met gekleurde of zwart afbeeldingen en spellen.

Reviews
Geen reviews gevonden
Help ons en andere klanten door het schrijven van een review
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »