• LEVERING IN NL & BE VIA POSTNL
  • GRATIS VERZENDING VANAF €150,00
  • BETALING VIA IDEAL, BANCONTACT OF FACTUUR
Transparant XL
Transparant XL 195,-

Transparant XL


Helder oefenprogramma voor taalontwikkeling
3 uitgebreide mappen
Inclusief app
€195,- €195,00
Bestelnummer: 88780
Inhoud: 3 uitgebreide mappen die in een handige kartonnen cassette opgeborgen worden met 270 bladen waarvan 232 kopieerbladen met oefenvormen, verantwoording en handleiding.
Informatie

Een helder oefenprogramma voor taalontwikkeling

Transparant XL is de moderne opvolger van de succesvolle oefenprogramma’s Transparant Basis en Supplement. Transparant XL biedt op vertrouwde en speelse wijze grammaticale structuren aan om gevarieerd en herhalend het taalgebruik van kinderen te oefenen. De nieuwe lay-out is handzamer voor zowel het gebruik in de therapiesetting als in de thuissituatie. Het therapiemateriaal sluit aan op de huidige multiculturele en digitale belevingswereld van kinderen.

Doel: Gestructureerd en succesvol therapie bieden aan kinderen met specifieke taalontwikkelingsproblemen.

Doelgroep: Kinderen met een taalontwikkelingsniveau van 15 maanden tot 4 jaar.

Transparant XL biedt daarnaast veel extra mogelijkheden: • De app met 4 verschillende spelvormen voor 49 werkbladen; • De lijst met voorleesboeken, afgestemd op de verschillende grammaticale structuren; • Beschrijfbare boekenleggers om het gebruik van de voorleesboeken handzaam en aantrekkelijk te maken voor de kinderen en hun ouders; • De themalijst voor uitbreiding van de woordenschat gerelateerd aan de werkbladen; • Twee niveaus per grammaticale structuur; • Grote variatie in spelvormen door spelmaterialen; • Duidelijke overzichten van de grammaticale structuren, thema’s, spelen in de app en morfosyntaxis, zodat snel vanuit de verschillende invalshoeken een aansluitende oefening met variatiemogelijkheid gevonden kan worden.

3 uitgebreide mappen die in een handige kartonnen cassette opgeborgen worden met 270 bladen waarvan 232 kopieerbladen met oefenvormen, verantwoording, handleiding, 6 ‘transparanten’/sheets, 3 stickervellen, 50 boekenleggers, 24 afdekplaatjes, 2 houten verstopdoosjes, 6 pionnen, 3 grote en 2 kleine dobbelstenen, 2 whiteboardstiften met gum, 2 clips, overzichten, boekenlijst, App met vier spelvormen, een handige opbergdoos. De 4 digitale spelen in de app maken onderdeel uit van het programma Transparant XL en zijn bij aanschaf van Transparant XL gratis voor iOS te downloaden.

Reviews
Geen reviews gevonden
Help ons en andere klanten door het schrijven van een review
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »