• LEVERING IN NL & BE VIA POSTNL
  • GRATIS VERZENDING VANAF €150,00
  • BETALING VIA IDEAL, BANCONTACT OF FACTUUR
Communicatiekaarten TOS
Communicatiekaarten TOS €39,90

Communicatiekaarten TOS


Ondersteunt bij het verwoorden van gedachten en behoeften
Bernadette Sanders
€39,90
Bestelnummer: 89296
Inhoud: 60 kaarten (formaat 220 x 160 mm) inclusief handleiding. Verpakt in een stevige kartonnen doos (formaat 215 x 155 x 55 mm).
Informatie

Ondersteunt bij het verwoorden van gedachten en behoeften
Bernadette Sanders 

Set van 60 coachingskaarten voor communicatie met kinderen met een taalontwikkelingsstoornis. De communicatiekaarten geven een ingang om tot een gesprek te komen. Zo kan de leerling ondersteund worden in zijn of haar hulpvraag. De kaarten zijn geschikt voor kinderen vanaf 10 jaar.

Leerlingen met taalontwikkelingsstoornissen (TOS) ondervinden problemen met de taaldomeinen taalvorm, de taalinhoud en het taalgebruik. Er wordt bij TOS gesproken van een geringe communicatieve redzaamheid, ze hebben moeite met het begrijpen en ook het begrepen worden. Vaak uiten leerlingen met TOS zich minder of niet op de juiste manier, wat niet betekent dat ze minder behoefte aan communicatie en contact hebben.

Deze leerlingen geven in de communicatie minder informatie dan andere leerlingen omdat het verwoorden van hun gevoelens en gedachten over het algemeen te moeilijk is. Het is voor de omgeving dan ook lastig om in te schatten wat de hulpvragen van de leerling zijn of hoe hij of zij zich voelt.

De communicatiekaarten geven een ingang om tot een gesprek te komen met leerlingen vanaf 10 jaar. Zo kan de leerling ondersteund worden in zijn of haar hulpvraag.

Reviews
Geen reviews gevonden
Help ons en andere klanten door het schrijven van een review
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »