• LEVERING IN NL & BE VIA POSTNL
  • GRATIS VERZENDING VANAF €150,00
  • BETALING VIA IDEAL, BANCONTACT OF FACTUUR
TAaliens
TAaliens €89,95

TAaliens


In totaal 7 kaartensets
Spelling groep 3 t/m 8
Groot Dictee der Nederlandse taal
€89,95
Bestelnummer: 89720
Inhoud: Het spel bestaat uit een spelbord inclusief 6 kaartensets spelling (groep 3 t/m 8, leerjaar 1 t/m 6) en 1 kaartenset groot dictee der Nederlandse taal voor jongeren en volwassenen. In totaal 7 kaartensets met elk ± 71 kaartjes. Verpakt in een kartonnen doos inclusief handleiding, 4 sterren in 5 verschillende kleuren, 1 dobbelsteen, 1 spelbord, 4 pionnen met voetjes en 1 komeet met voetjes.
Informatie

Een veelzijdig educatief bordspel rond taal en spelling

Bedoeling is om zo snel mogelijk, door middel van speelkaarten te beantwoorden, bij de rode planeet te komen. Aan de hand van de aliens leren de kinderen spellen of oefenen ze nieuwe woordenschat in. Dankzij het spelenderwijs leren wordt het oefenen van spelling en woordenschat leuk!

Spelverloop: De spelers beslissen samen wie mag starten. Indien gewenst kan er gedobbeld worden. Tijdens zijn/haar beurt gooit een speler met de dobbelsteen. Hij/zij mag het overeenkomstige aantal ogen vooruit zetten met zijn of haar alien op het sterrenpad. Wanneer de speler op een ster terecht komt, trekt de speler rechts van hem/haar een kaart van de stapel. Deze speler leest het woord op de kaart. De speler zelf moet het woord schrijven. De speler links van de speler die aan de beurt is, controleert het woord. Indien de speler het woord correct kan zeggen/schrijven mag de alien blijven staan, anders moet hij terug achteruit. Dan is de beurt voorbij. Wanneer een speler op een planeet terecht komt moet hij 2 woorden correct schrijven/lezen. Indien ze correct zijn, krijgt deze speler de ster van die planeet. Om op de rode planeet binnen te mogen, moeten ze minstens 3 sterren (of 1 gouden ster) inleveren. Als laatste ingangsexamen moeten ze hier 4 (of 5) woorden juist schrijven of lezen. De eerste speler die voet aan land kan zetten op de rode planeet is de winnaar.

• woorden met vast woordbeeld • klankzuivere woorden • hoogfrequente niet-klankzuivere woorden • woorden met veranderlijk woordbeeld (regelwoorden): • werkwoorden • klinker in open/gesloten lettergreep • verdubbeling medeklinker

Reviews
Geen reviews gevonden
Help ons en andere klanten door het schrijven van een review
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »