• LEVERING IN NL & BE VIA POSTNL
  • GRATIS VERZENDING VANAF €150,00
  • BETALING VIA IDEAL, BANCONTACT OF FACTUUR
Eerst zien dan schrijven
Eerst zien dan schrijven €38,95

Eerst zien dan schrijven


Spel om in tweetallen de spelling te oefenen van woorden met open en gesloten lettergrepen (koop-kopen / kop-koppen)
Meervoudsvormen
€38,95
Bestelnummer: 89095
Inhoud: Het spel bestaat uit 20 onderkaarten, 160 bijbehorende kaartjes en kopieerbladen. Het spel wordt met 2 kinderen gespeeld met 2 onderkaarten en 16 bijbehorende kaartjes en een kopieerblad. In een stevige kunststof doos. Eerst zien dan leren.
Informatie

Eerst zien dan schrijven is een spel om in tweetallen de spelling te oefenen van woorden met open en gesloten lettergrepen (koop-kopen / kop-koppen) en meervoudsvormen met s > z en f > v (huis-huizen / korf-korven)

Bij ieder woord is een foto afgebeeld waardoor het woord betekenis krijgt. De schrijfwijze van woorden beklijft hierdoor gemakkelijker. Om de lange en korte klinkers, de tweeklanken en de medeklinkers die veranderen beter te herkennen, zijn kleuren gebruikt. Deze kleuren zijn dezelfde als zijn gebruikt door dtgeenprobleem. De spelers pakken om de beurt een kaartje. Hierbij wordt het woord gelezen, opgezocht op de onderkaart, in gedachten gehouden en vervolgens opgeschreven en gecontroleerd door de medespeler.

Reviews
Geen reviews gevonden
Help ons en andere klanten door het schrijven van een review
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »