• LEVERING IN NL & BE VIA POSTNL
  • GRATIS VERZENDING VANAF €150,00
  • BETALING VIA IDEAL, BANCONTACT OF FACTUUR
CombiPic
CombiPic €28,50

CombiPic


Oefent vertel- en spreekvaardigheid
Combinatievaardigheid en logisch denken
Creativiteit en verbeeldingskracht
€28,50
Bestelnummer: 89656
Inhoud: 75 kleurige kaarten formaat 90 x 90 mm waarvan 25 scènes/situaties (rode stip op de achterkant), 25 personen/dieren (blauwe stip) en 25 kaarten van voorwerpen/voertuigen (groene stip). Inclusief handleiding. Verpakt in een stevige kartonnen opbergdoos.
Informatie
Plaatjes voor het bedenken van verhalen
 
Naast combinatievaardigheid en logisch denken zijn vooral creativiteit en verbeeldingskracht belangrijk. Interessante locaties/weersomstandigheden, mensen en dieren maar ook heel verschillende objecten worden gecombineerd en dienen als rode draad voor het vertellen van spannende verhalen. Ze kunnen zowel in individuele situaties als in kleine groepjes worden gebruikt als onderdeel van inclusief onderwijs, ondersteuning of therapie. Gevarieerde mondelinge en schriftelijke spelvormen en oefeningen zorgen voor spannend vermaak. Aansprekende motieven nodigen uit om verhalen te vertellen en te fantaseren. 
Reviews
Geen reviews gevonden
Help ons en andere klanten door het schrijven van een review
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »