Letters leren is een eitje!

* Ezelsbruggetjes om letters & klanken uit elkaar te houden
* Gekoppeld aan de vorm van de letter of klank
* Vanaf 3 jaar
Ezelsbruggetjes om letters & klanken uit elkaar te houden
"Letters leren is een eitje" is een handig boek voor begeleiders en kinderen (3-7) om samen letters te leren en te beginnen met lezen. Ouders en begeleiders kunnen de ezelsbruggetjes gebruiken om het kind te helpen letters & klanken te herkennen.

Hoe werkt het?
De ezelsbruggetjes zijn zo veel mogelijk gekoppeld aan de vorm van de letter of klank en daardoor makkelijk te onthouden. Ook besteedt het boek aandacht aan het onderscheiden van letters & klanken die erg op elkaar lijken zoals de "b" en de "d" en de "ie" en de ei".

Hoe is het ontstaan?
Tijdens het voorlezen aan mijn dochter Floortje (toen 4) wilde ze graag weten wat er naast de plaatjes stond. Zo zijn we begonnen met leren lezen. Voor de letters die ze lastig vond, tekende ik ezelsbruggetjes. Deze schetsjes vormen de basis van dit boek. Naast een introductie van alle letters & klanken besteedt dit boek ook aandacht aan het onderscheiden van een aantal letters & klanken. Als Floortje bijvoorbeeld "baar" in plaats van "daar" las, vroeg ik haar het "bed" met haar handen te maken. Zo zag ze zelf dat het "daar" moest zijn en las ze weer verder. Met behulp van dit boek kun je als ouder of begeleider hints geven en komt het kind zélf met het antwoord. Zo wordt letters leren een eitje!
Inhoud Een handig & rijkelijk geïllustreerd boek (70 pagina's inclusief 7 uitklapbare pagina's) vol ezelsbruggetjes om letters & klanken uit elkaar te houden. Onmisbaar voor beginnende lezers. Inclusief spiekboekenlegger en 3 ansichtkaarten.
Onderwerpen Beginnende geletterdheid, Logopedie, Remedial Teaching, Taalvaardigheden
Groep/Leeftijd Groep 1/2, Groep 3, Groep 4
Bestelnummer 88276

Tips, suggesties, adviezen

€ 14,95 (incl. 9% BTW)

U bent wellicht ook geïnteresseerd in de volgende producten:

Letters met richtingpijlen

Letters met richtingpijlen

€ 14,80 (incl. 21% BTW)
Max Oefenkaarten -  Voorloper Algemeen

Max Oefenkaarten - Voorloper Algemeen

€ 21,80 (incl. 21% BTW)
Een steuntje in de rug

Een steuntje in de rug

€ 260,00 (incl. 21% BTW)