• LEVERING IN NL & BE VIA POSTNL
  • GRATIS VERZENDING VANAF €150,00
  • BETALING VIA IDEAL, BANCONTACT OF FACTUUR
Letters leren is een eitje!
Letters leren is een eitje! €14,95

Letters leren is een eitje!


Ezelsbruggetjes om letters & klanken uit elkaar te houden
Gekoppeld aan de vorm van de letter of klank
Vanaf 3 jaar
€14,95
Bestelnummer: 88276
Inhoud: Een handig & rijkelijk geïllustreerd boek (70 pagina's inclusief 7 uitklapbare pagina's) vol ezelsbruggetjes om letters & klanken uit elkaar te houden. Onmisbaar voor beginnende lezers. Inclusief spiekboekenlegger en 3 ansichtkaarten.
Informatie

Ezelsbruggetjes om letters & klanken uit elkaar te houden
Rita Cramer

"Letters leren is een eitje" is een handig boek voor begeleiders en kinderen (3-7) om samen letters te leren en te beginnen met lezen. Ouders en begeleiders kunnen de ezelsbruggetjes gebruiken om het kind te helpen letters & klanken te herkennen.

Hoe werkt het? De ezelsbruggetjes zijn zo veel mogelijk gekoppeld aan de vorm van de letter of klank en daardoor makkelijk te onthouden. Ook besteedt het boek aandacht aan het onderscheiden van letters & klanken die erg op elkaar lijken zoals de "b" en de "d" en de "ie" en de ei".

Hoe is het ontstaan? Tijdens het voorlezen aan mijn dochter Floortje (toen 4) wilde ze graag weten wat er naast de plaatjes stond. Zo zijn we begonnen met leren lezen. Voor de letters die ze lastig vond, tekende ik ezelsbruggetjes. Deze schetsjes vormen de basis van dit boek. Naast een introductie van alle letters & klanken besteedt dit boek ook aandacht aan het onderscheiden van een aantal letters & klanken. Als Floortje bijvoorbeeld "baar" in plaats van "daar" las, vroeg ik haar het "bed" met haar handen te maken. Zo zag ze zelf dat het "daar" moest zijn en las ze weer verder. Met behulp van dit boek kun je als ouder of begeleider hints geven en komt het kind zélf met het antwoord. Zo wordt letters leren een eitje!

Reviews
Geen reviews gevonden
Help ons en andere klanten door het schrijven van een review
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »