• LEVERING IN NL & BE VIA POSTNL
  • GRATIS VERZENDING VANAF €150,00
  • BETALING VIA IDEAL, BANCONTACT OF FACTUUR
Liefde voor letters en lezen
Liefde voor letters en lezen 75,-

Liefde voor letters en lezen


Handboek stimulering geletterdheid
0 tot 7 jaar
Hetty van den Berg, Irma Land, Iris Meijsing
€75,- €75,00
Bestelnummer: 88459
Inhoud: 372 pagina’s, formaat 297 x 210 mm.
Informatie

Handboek stimulering geletterdheid
Hetty van den Berg, Irma Land, Iris Meijsing

In Liefde voor letters en lezen staat de doelgerichte stimulering van geletterdheid bij kinderen tussen 0 en 7 jaar centraal. Het beoogt als inspiratiebron een bijdrage te leveren aan de ontwikkeling van geletterdheid en daarmee de kans op laaggeletterdheid wezenlijk te verkleinen.

Liefde voor letters en lezen is een absolute aanrader voor iedereen die betrokken is bij de ontwikkeling van kinderen tussen 0 en 7 jaar. Momenteel telt Nederland 2,5 miljoen laaggeletterden en 1 miljoen digibeten. Zij functioneren niet goed binnen onze huidige samenleving. Nog steeds loopt ten minste een op de tien kinderen en jongeren het risico als laaggeletterde de maatschappij te betreden.

Stimuleer je geletterdheid echter vanaf de babytijd als 21e-eeuwse vaardigheid, dan geef je het kind alle mogelijke kansen op het pad naar maatschappelijk functionele geletterdheid. Dit handboek en de bijbehorende website bieden daar talloze doelgerichte activiteiten voor, ook binnen onderzoekend en ontwerpend leren.

Reviews
Geen reviews gevonden
Help ons en andere klanten door het schrijven van een review
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »