• LEVERING IN NL & BE VIA POSTNL
  • GRATIS VERZENDING VANAF €150,00
  • BETALING VIA IDEAL, BANCONTACT OF FACTUUR
Klapper knabbel muis
Klapper knabbel muis €39,70

Klapper knabbel muis


Muizen knabbelen, deksels klapperen, kinderen babbelen
Bordspel
Articulatie
€39,70
Bestelnummer: 86067
Inhoud: Een spelbord, 4 spelfiguren muis, 63 knabbel- klapperkatten- en muizenkaartjes, 1 klapper-katten-kist, 4 voorraadkamerkaartjes en 2 dobbelstenen. Verpakt in stevige kartonnen opbergdoos.
Aanvullende informatie (PDF):
Informatie

Muizen knabbelen, deksels klapperen, kinderen babbelen

Bevorderen van de taal, articulatie/fonologie, uitbreiding van de woordenschat, grammatica/syntaxis. De muizen zoeken iets te knabbelen. Maar opgepast: de kat kan gelokt worden door het klapperen van de kopjes en de pannendeksels en muizen irriteren zich ook graag aan elkaar. Naast het werkelijke speelplezier bevordert het spel de taal van het kind en geeft door de gevarieerde spelideeën enthousiaste aanleiding tot een gesprek.

De woorden “klapperen” en “knabbelen” klinken bijna gelijk, maar hebben een hele andere betekenis. Daarom wordt het aandachtig luisteren en duidelijk uitspreken gemotiveerd. Door duidelijk te spreken tijdens het spelen van het spel wordt ook de grammatica doelbewust geoefend. De logopedisten hebben in hun therapie meer concrete mogelijkheden om stoornissen in de uitspraak of problemen met de grammatica te begeleiden.

Reviews
Geen reviews gevonden
Help ons en andere klanten door het schrijven van een review
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »