• LEVERING IN NL & BE VIA POSTNL
  • GRATIS VERZENDING VANAF €150,00
  • BETALING VIA IDEAL, BANCONTACT OF FACTUUR

Grammy


IB/RT-set
Oefenen van woordsoorten en zinsdelen
2 dozen en 4 taalspellen per doos
Voor groep 5-8
€43,95
Bestelnummer: 88669
Inhoud: IB/RT-set. Elke speldoos bevat 2 speelsets Woordsoorten en 2 speelsets Zinsdelen. Totaal dus 2 speldozen is 8 speelsets (voor groep 5-8), met totaal ca. 800 oefenzinnen, die steeds weer kleine verhaaltjes vormen met wetenswaardigheden.
Informatie
Oefenen van woordsoorten en zinsdelen voor groep 5-8
 
Grammy is een zelfcontrolerend taalspel voor de bovenbouw basisonderwijs. Ontwikkeld voor het spelenderwijs oefenen van woordsoorten, zoals zelfstandig naamwoord, bijvoeglijk naamwoord, voorzetsel, bijwoord e.a.. en voor het oefenen van zinsdelen, zoals onderwerp, gezegde, lijdend voorwerp e.a. voor de groepen 5-8.

Een Grammy speldoos bevat 4 taalspelsets per doos. Elke taalspelset bevat een aantal series taalspellen, zodat een spel niet in 1 keer uitgespeeld hoeft te worden.

Er is een speldoos voor zowel groep 5-6 als voor groep 7-8, met oefening in oplopende moeilijkheidsgraad. 2 dozen en 4 taalspellen per doos.

Grammy is geschikt voor taalcircuits, kieskast en andere vormen van zelfstandig werken. De spellen zijn zelfcontrolerend.
Reviews
Geen reviews gevonden
Help ons en andere klanten door het schrijven van een review
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »