• LEVERING IN NL & BE VIA POSTNL
  • GRATIS VERZENDING VANAF €150,00
  • BETALING VIA IDEAL, BANCONTACT OF FACTUUR
Verhalendoos bijvoeglijke naamwoorden
Verhalendoos bijvoeglijke naamwoorden €28,50

Verhalendoos bijvoeglijke naamwoorden


18 Beeldverhalen met elk 4 kaarten
Bevat 35 paren bijvoeglijke naamwoorden voor het trainen van tegenstellingen en verbuigingen
€28,50
Bestelnummer: 89602
Inhoud: 18 beeldverhalen in kleur met telkens 4 afzonderlijk kaarten. In totaal 72 kaarten, formaat 9 x 9 cm. De kaarten van één verhaal zijn op de achterkant van hetzelfde nummer voorzien. De volgorde van de afbeeldingen wordt met kleine cijfers aangegeven.
Informatie

Adjectieven (bijvoeglijke naamwoorden) maken de taal levendig

Ze maken verhalen en vertellingen aanschouwelijk en spannend. Bovendien worden beschrijvingen pas nauwkeurig en begrijpelijk als er adjectieven worden gebruikt. Ze helpen zaken te onderscheiden of beschrijven hoe een activiteit wordt uitgevoerd. Adjectieven horen hierdoor tot de belangrijkste woordsoorten van onze taal.

Elk van de 18 verhalen bestaat uit vier kaarten, waarop het telkens om een adjectief uit het dagelijkse gebruik draait. De kinderen oefenen zowel het verbuigen van de adjectieven een bonte jurk – een bont jurkje, als het semantisch juiste gebruik in tegenovergestelde paren verdrietig – vrolijk, dik – dun, langzaam – snel, licht – donker, lang – kort.

Met de verhalen kunnen 70 adjectieven en daarmee 35 tegenovergestelde paren doelgericht worden geoefend. Aangezien elk verhaal twee tegengestelde paren bevat, is het ook mogelijk telkens twee kaarten te vergelijken om zo de gezochte adjectieven te vinden.

Reviews
Geen reviews gevonden
Help ons en andere klanten door het schrijven van een review
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »