• LEVERING IN NL & BE VIA POSTNL
  • GRATIS VERZENDING VANAF €150,00
  • BETALING VIA IDEAL, BANCONTACT OF FACTUUR
Verhalendoos voorzetsels
Verhalendoos voorzetsels €28,50

Verhalendoos voorzetsels


Ieder verhaal bestaat uit 4 kaarten
Voorzetsels: in, op, over, onder, boven, voor, achter, naast en tussen
€28,50
Bestelnummer: 89600
Inhoud: 18 beeldverhalen in kleur met elk vier kaarten, totaal 74 beeldkaarten, formaat 90 x 90 mm. Inclusief handleiding. Verpakt in een stevige kartonnen opbergdoos.
Informatie

Ieder verhaal bestaat uit 4 kaarten met de voorzetsels: in, op, over, onder, boven, voor, achter, naast en tussen

Veel kinderen hebben problemen met voorzetsels. Met de beeldverhalen leren ze de ruimtelijke begrippen concreet toe te wijzen en taalkundig correct toe te passen. Gelijktijdig wordt hierbij hun fantasie opgewekt. Ieder verhaal heeft vier kaarten. In het middelpunt van iedere kaart staat een doelzin die een bepaald voorzetsel afbeeldt. Op de eerste beide kaarten begint het verhaal, de kaarten drie en vier bieden twee verschillende oplossingen aan hoe de handeling kan worden vervolgd.

Het is voor de kinderen belangrijk, dat ze de ruimtelijke toewijzing herkennen en gedurende het vertellen taalkundig correct vertalen. Met de vraag naar de plaats waar zich een persoon of voorwerp bevindt of naar de richting waarin zich een persoon beweegt, kunnen de kinderen in de dialoog tot het "grondbeginsel" van de kaart worden gevoerd en zodoende tot het correcte voorzetsel. De beeldverhalen kunnen ook onafhankelijk van de voorzetsels als verhalen met verschillende afloop worden toegepast.

Taalvaardigheden,Logopedie,Spreekvaardigheid

Reviews
Geen reviews gevonden
Help ons en andere klanten door het schrijven van een review
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »