• LEVERING IN NL & BE VIA POSTNL
  • GRATIS VERZENDING VANAF €150,00
  • BETALING VIA IDEAL, BANCONTACT OF FACTUUR
Koffer zelfstandige naamwoorden
Koffer zelfstandige naamwoorden €49,80

Koffer zelfstandige naamwoorden


108 kaarten met foto’s van dieren, levensmiddelen en voorwerpen uit de leefomgeving van het kind
Verrijking van de basiswoordenschat
€49,80
Bestelnummer: 89507
Inhoud: 216 kartonnen kaarten (formaat 70 x 70 mm): 108 kaarten met foto's van dieren, levensmiddelen en voorwerpen uit de leefomgeving van het kind en 108 kaarten met de desbetreffende naamwoorden. In een stevige kartonnen koffer (formaat 330 x 240 x 60 mm).
Informatie

108 fotokaarten van zelfstandige naamwoorden uit de directe omgeving van het kind met 108 bijpassende naamkaartjes

Dit veelzijdige materiaal kan gebruikt worden om apart te werken met de beelden, de woorden en/of om de beelden in verband te brengen met de desbetreffende woorden. Het "herkennen" van de acties, de "associatie" hiervan met de schrijfwijze (in dit geval: zelfstandige naamwoorden) en met de fonetische uitdrukking (geluid) is een basisoefening om op een natuurlijke manier de woordenschat uit te breiden.

Het is tevens een uitstekende voorbereiding voor het lezen. De afbeeldingen van de foto's zijn dingen uit de directe leefomgeving van het kind. Het materiaal is zelfcorrigerend. Het materiaal is zeer geschikt voor NT2 onderwijs en kan ook gebruikt leren voor een ander taal, zoals Engels, Duits, Spaans, enz

Reviews
Geen reviews gevonden
Help ons en andere klanten door het schrijven van een review
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »