• LEVERING IN NL & BE VIA POSTNL
  • GRATIS VERZENDING VANAF €150,00
  • BETALING VIA IDEAL, BANCONTACT OF FACTUUR
Combi Foto
Combi Foto €59,80

Combi Foto


Welke foto‘s horen bij elkaar?
Foto‘s nodigen uit tot praten
Goed te gebruiken voor NT2 onderwijs
€59,80
Bestelnummer: 89350
Inhoud: 30 kunststof opdrachtkaarten 130 x 70 mm, 6 thema’s: dieren, eten, thuis, lichaam, speelgoed en water, 30 kunststof legkaarten 65 x 60 mm, inclusief handleiding, in stevige kartonnen doos. Voor 2-6 kinderen vanaf 2,5 jaar.
Informatie

Welke foto‘s horen bij elkaar?

Dit spel is geschikt voor jonge kinderen. De thema’s liggen in hun leefwereld en spreken hen aan. De bedoeling van het spel is, taal actief te gebruiken en de woordenschat van de kinderen uit te breiden. Omdat het om eenvoudig taalgebruik gaat, is het spel ook uitstekend geschikt voor de 0-groepen en NT2’ers. Gebruik het spel als verlenging van een andere activiteit rond hetzelfde thema. Voor de uitvoering van het spel is gekozen voor echte foto’s omdat het gemakkelijker is voor jonge kinderen om de beelden te herkennen. Het spel leent zich ook uitstekend om dieper op de inhoud in te gaan en het maakt het eenvoudig om vragen te stellen waarop de kinderen dan kunnen antwoorden.

De zes series kaarten hebben een kleurcode zodat het gemakkelijk is om een serie te nemen en daarmee aan de slag te gaan. Neem de opdrachtkaarten van een bepaalde serie en leg ze op een stapel, leg de legkaartjes van diezelfde serie open op tafel. Draai een opdrachtkaart om en vraag aan de kinderen: “Weten jullie wat dit is? De kinderen benoemen het voorwerp. Dan vraag je “En wat hoort bij elkaar?”. De kinderen kiezen uit de kaartjes op tafel het kaartje dat erbij hoort en leggen dit op het blanco vakje van de opdrachtkaart. Dan vraag je: “Wat heb je erbij gelegd?” Ga dieper in op het antwoord van de kinderen en luister of ze hun keuze kunnen verantwoorden.

Reviews
Geen reviews gevonden
Help ons en andere klanten door het schrijven van een review
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »