• LEVERING IN NL & BE VIA POSTNL
  • GRATIS VERZENDING VANAF €150,00
  • BETALING VIA IDEAL, BANCONTACT OF FACTUUR
Zeg het maar! woorden-zoekspel
Zeg het maar! woorden-zoekspel €59,80

Zeg het maar! woorden-zoekspel


Woordenschat uitbreiden en spelenderwijs trainen
Verschil in moeilijkheidsgraad
Zusje van ons bekende WoordenSchat woorden-zoekspel
€59,80
Bestelnummer: 76003
Inhoud: Een zandloper met een doorlooptijd van 1 minuut, 100 speelfiches, 275 kaarten (formaat 90 x 60 mm) met categorieën en vragen in stevige kunststof transparante dozen (formaat 97 x 66 x 25 mm), 4 speelborden met de letters van het alfabet zonder de ‘q’, de ‘x’ en de ‘y’ en met de ‘sch’. Dit alles verpakt in een stevige kartonnen opbergdoos (formaat 330 x 225 x 35), inclusief handleiding.
Aanvullende informatie (PDF):
Informatie

Zeg het maar is een spel waarbij woorden gezocht moeten worden

Van dr. Ulrike Dörr en Susanne Okreu, aangepast door drs. Betty Sluyzer

Maak kennis met het zusje van ons bekende WoordenSchat woorden-zoekspel (bestelnummer 76000). Zeg het maar is een spel waarbij woorden gezocht moeten worden. Voor 2 tot 4 spelers of teams, van 7 tot 99 jaar. Er moeten zo snel mogelijk veel woorden gevonden worden bij de vragen en categorieën. Met de fiches worden de beginletters van de gevonden woorden op het speelbord afgedekt. De winnaar is degene die alle letters op zijn speelbord het eerst heeft afgedekt. Het steeds kleinere aantal open plaatsen op het speelbord voert de spanning op en vergroot de moeilijkheidsgraad.

Reviews
Geen reviews gevonden
Help ons en andere klanten door het schrijven van een review
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »